consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cand eu si sotul meu ne-am mutat in Germania, acesta nu mai contribuie cu nimic la cresterea copilului si nu ma intreaba niciodata daca fetita are nevoie de ceva.

Terapeuti.ro 8:17am Oct 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua, am o problema cu sotul meu, înainte de casatorie era totul ok, cu niste discutii interesante, planuri de viitor care ne includeau pe amandoi, de aproape doi ani suntem casatoriti avem o fetita impreuna si in momentul de fata locuim in germania… Lucrurile s-au schimbat in totalitate,eu nu am voie sa fac nimic, mi-sa oferit o scoala aici, nu imi da voie sa merg, nu contribuie cu nimic la cresterea copilului, nu ma intreaba niciodata, daca are nevoie de ceva fetita… Intrebarea mea este:Sunt nebuna daca depun actele de divort?..


Botezat-Antonescu Radu 8:22am Oct 26
nu cred ca va putem raspunde la aceasta intrebare. Ceva se intampla cu siguranta cu sotul dvs. si ma gandesc ca o consiliere de cuplu inainte de a lua o hotarare ar fi de folos. Imi imaginez ca nu este usor intr-o tara straiana, cu un copil de crescut. Poate ca sotul isi aplica vre-un model din familie de sot/tata? Incercati mai intai rezolvarea amiabila (cu ajutor specializat), daca nu se poate/vrea misca nimic atunci ati putea lua o decizie ferma. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed