Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt intr-o relatie de 15 ani si de 5 ani sotul meu ma tot minte ca o sa facem cununia religioasa. In acesti ani au fost nenumarate certuri, batai, chemari de politie etc. Ne iubim, dar eu sunt in pragul depresiei, iar acum urmeaza sa depunem actele de divort, motivul fiind renuntarea la nunta cu mine in favoarea familiei lui…

Terapeuti RO 9:06am Mar 16
Mesaj:
Buna ziua,sunt intr-o relatie de 15 ani.De 5 ani sotul meu ma tot minte ca o sa facem cununia religioasa.Acum5 ani m-a facut sa vin in tara eu lucrând cu contract in afara ca sa facem nunta dar când am ajuns mi-a spus ca illasa pa fratele lui ca fata care urma sa o ia de sotie vroia sa intre domnisoara in biserica.Am acceptat cu toate ca m-a durut ingrozitor si de atunci ma tot duce cu vb.Acum am venit in tara ca sa facem demersurile pt nunta dar mi-a spus ca nu poata sa piarda atatia bani si ca fratele lui este in puscarie si ca vrea sa il ajute.In acesti 15 ani au fost nenumarate certuri batai,chemari de politie,etc.Ne iubim dar eu sunt in pragul depresiei iar acum urmam sa depnem actele de divort motivul fiind renuntarea facerii unei nunti cu mine in favoarea familiei lui.Ce as putea face?Sunt o persoana impulsifa si foarte nervoasa.Nu imi mai gasesc un motiv sa ma mobilizez.Credeti ca un psiholog ma poate ajuta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:51am Mar 16
personal sunt foarte convins ca v-ar fi de folos un psihoterapeut. Dezvoltarea personala pare sa fie ‘la fix’ pt o perioada cum este cea prin care treceti in acest moment. Se poate, succes!

Doina Zamfirescu 10:33am Mar 16
Subscriu la cele scride de colegul meu. Daca doriti sa depasiti aceste “probleme” dezvoltarea personala/terapia v-ar fi de mare folos.

Marilena Popa 6:49am Mar 17
Cu siguranță v-ar fi de mare ajutor sa mergeti la psiholog. Pe de o parte sa lucrați la impulsivitate și la lipsa “mobilizarii”, și pe de alta parte sa clarificati situația cu soțul.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed