consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu lucreaza in armata. Cand e in deplasare nu mai avem rabdare pana ne revedem, dar cand vine acasa nu trece o zi fara sa nu ne certam, inclusiv din cauza mamei lui.

Terapeuti RO 9:32am Feb 4
Mesaj:
Ma numesc Natalia, sotul meu lucreaza in armata si el cind e in deplasare na avem rabdare sa ne revedem, iar cind el vine acasa ne certam ft des nui zi ca noi sa nu ne certam si mai mult ne certam din cauza lu mama lui, ia a ramas singura fara sot de 2 ani …si el se teme sa o lase singura ,va rog mult ajutatima?!

Daniela-Monica Guzu 3:45pm Feb 4
Sotul dvs este intins pe sfoara de cele 2 femei importante din viata lui. Mama care are nevoie de atentie, companie si multe altele, sotia (familia)care la fel necesita foarte multe. Ceea ce nu se reuseste este intelegerea, de catre toti trei, ca fiecare rol in familie are atat avantaje cat si limitari. Barbatul nu reuseste sa managerieze rolul de copil pentru mama lui si de sot pentru sotia lui, nu stie sa puna anumite limite atat sotiei cat si mamei. Mama invadeaza granitele familiei si cuplului sau. Sotia cere intaietate si chiar totalitate in relatie cu sotul. CINE ARE DREPTATE? Toti si in acelasi timp nici unul. Toti 3 trebuie sa intelegeti ca rolul vostru in aceasta familie este UNIC, mama nu are cum sa fie si sotie cu pretentiile aferente, sotia nu are cum ocupa locul de mama, relatia lui cu mama este foarte importanta si le apartine, iar sotul trebuie sa invete sa fie ferm si iubitor in acelasi timp si sa nu mai amestece rolul de copil cu cel de sot, cap de familie. GREU? EIIIII, multi trec prin aceasta situatie, se rezolva daca exista comunicare, iubire si bun simt. Va recomand sa vizitati un terapeut care va poate ajuta f mult.

Grosu Ioana 3:04pm Feb 5
si eu stau cu mama soacra si noi am avut discutii pe tema asta, dar trebuie sa lasi mult de la tine daca ai ales statul impreuna cu mama lui, pentru ca si ea are nevoie de el si tu ai nevoie de el, dar nu trebuie el pus tot timpu intre voi ca ii este destul de greu. banuiesc ca sta putin acasa daca e in armata asa ca bucurati-va unul de altul cat sunteti impreuna si problemele cu soacra ta rezolvati-le voi intre voi, prin comunicare multa si compromisuri. va fi totul in regula cu cateva compromisuri si rabdare, ca tot pentru binele vostru le faci, crede-ma. multa bafta, rabdare si intelegere :0

Grosu Ioana 3:04pm Feb 5
:)

Emanuel Prichici 6:16pm Feb 5
faceti pace cu soacra.

Viorel Mocanu 9:20pm Feb 5
Stimata doamna… in armata exista disciplina si se pare ca mama , respectiv soacra dumneavoastra probabil ca poarta un grad erarhic de asculta mai mult de ea decit de sotie.. si implicit familia se destrama din cauza acestui fapt.. acum nu cred ca e cazul ca sotul dumneavoastra sa ii gaseasca soacrei un alt sot.. insa sotul sa se gindeasca ca poate sa isi piarda familia ascultind mai mult de mama decit de sotie… e doar un sfat…

Doina Zamfirescu 10:24am Feb 6
Terapia de cuplu ar fi o varianta pentru dvs. Ati putea explora posibilitatile existente astfel incat situatia sa se detensioneze.

Viorica Petrache 11:41am Feb 6
Să taie cordonul ombilical,iar dumneavoastră să nu loviţi in loialitate,e mama si doare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed