consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt intr-o relatie cu sotul meu de 13 ani, avem si un copil, dar sotul meu are o obsesie din a sti despre relatiile mele anterioare. Mie nu-mi place sa vorbesc despre fostii si am ajuns sa ne certam.

Terapeuti.ro 8:20am Feb 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt casatorita de aproape 10 ani si inca 3 ani inainte de casatorie, avem un copil de 10 ani. Ceea ce vreau sa va intreb are mai mult legatura cu mine si sotul meu. Sotul meu are o obsesie de a stii despre relatiile mele anterioare. Din cauza faptului ca mie nu-mi place sa vorbesc despre fosti am ajuns sa ne certam. Cu o seara inainte stand in pat el tot incerca sa-mi puna tot felul de intrebari legate de fostele relatii, dupa un timp n-am mai suportat intrebarile lui si i-am spus sa ma lase in pace cu intrebarile lui.Ceea ce m-a surprins a fost attitudinea lui. In loc sa-si ceara scuze pentru insistentele lui a preferat sa plece de langa mine. Ce ma sfatuiti sa fac ? Va multumes!

Botezat-Antonescu Radu 8:23am Feb 9
consiliere de cuplu sau macar una individuala pt sot… asta in cazul in care recunoaste ca are o problema. Acest gen de lucruri este bine sa fie lamurite cat mai clar posibil. Succes!

Elena Tudor 8:24am Feb 9
Ar trebui sa-l intrebati, intr-o discutie condusa cu calm si iubire, de ce, dupa atatia ani impreuna este interesat de fostele relatii? Este vorba cumva de o neincredere produsa de un eveniment in urma caruia a capatat un strop de neincredere sau e vorba de o gelozie bine ascunsa? Intr-o casnicie trebuie sa existe comunicare chiar si pe subiecte mai putin convenabile.

Lia Oltean 8:33am Feb 9
Dacă problema de comunicare și gelozia persista, ar fi util sa le explorați împreună în terapie, pentru a vedea ce anume a determinat aceasta neîncredere.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier