implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt intr-o relatie cu sotul meu de 13 ani, avem si un copil, dar sotul meu are o obsesie din a sti despre relatiile mele anterioare. Mie nu-mi place sa vorbesc despre fostii si am ajuns sa ne certam.

Terapeuti.ro 8:20am Feb 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt casatorita de aproape 10 ani si inca 3 ani inainte de casatorie, avem un copil de 10 ani. Ceea ce vreau sa va intreb are mai mult legatura cu mine si sotul meu. Sotul meu are o obsesie de a stii despre relatiile mele anterioare. Din cauza faptului ca mie nu-mi place sa vorbesc despre fosti am ajuns sa ne certam. Cu o seara inainte stand in pat el tot incerca sa-mi puna tot felul de intrebari legate de fostele relatii, dupa un timp n-am mai suportat intrebarile lui si i-am spus sa ma lase in pace cu intrebarile lui.Ceea ce m-a surprins a fost attitudinea lui. In loc sa-si ceara scuze pentru insistentele lui a preferat sa plece de langa mine. Ce ma sfatuiti sa fac ? Va multumes!

Botezat-Antonescu Radu 8:23am Feb 9
consiliere de cuplu sau macar una individuala pt sot… asta in cazul in care recunoaste ca are o problema. Acest gen de lucruri este bine sa fie lamurite cat mai clar posibil. Succes!

Elena Tudor 8:24am Feb 9
Ar trebui sa-l intrebati, intr-o discutie condusa cu calm si iubire, de ce, dupa atatia ani impreuna este interesat de fostele relatii? Este vorba cumva de o neincredere produsa de un eveniment in urma caruia a capatat un strop de neincredere sau e vorba de o gelozie bine ascunsa? Intr-o casnicie trebuie sa existe comunicare chiar si pe subiecte mai putin convenabile.

Lia Oltean 8:33am Feb 9
Dacă problema de comunicare și gelozia persista, ar fi util sa le explorați împreună în terapie, pentru a vedea ce anume a determinat aceasta neîncredere.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile