consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita si simt nevoie de a face sex (nu dragoste care sa implice sentimente) in permanenta! Oricat as face, nevoia e inca prezenta. Poate fi vorba despre o dependenta de sex?

Terapeuti.ro 7:57am Nov 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua, sunt intr-o situatie putin mai aparte! simt nevoie de a face sex(nu dragoste care sa implice sentimente) in permanenta! oricat as face , nevoia e inca prezenta.
poate fii vorba de o dependenta de sex?
sotul meu nu intelege nevoia aceasta peramenta si de multe ori ajungem la dispute pe aceasta tema! mentionez ca am 22 de ani, iar aceasta dorinta o am de cand am inceput viata sexuala la 16 ani.


Tiberiu See 8:05am Nov 30
Buna ziua. Nu cred ca este bine sa intrati intr-o categorie cum ar fi cea a dependentei de sex. Ideea este ca sunteti intr-o situatie care va deranjeaza si doriti ajutor. Eu va recomand sa incepeti o terapie si sa discutati atat problemele prezente cat si cele din copilaria dumneavoastra.
Cu stima,
Psih. Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 8:32am Nov 30
si eu cred ca este de explorat impreuna cu un sexolog sursa acestei dorinte si as adauga un eventual consult ginecologic (poate exista niste chisti?) pt a inlatura o eventuala cauza organica. Succes!

Adrian George Ion 9:07am Nov 30
Cred ca e ceva normal la 22 de ani..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile