Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita si simt nevoie de a face sex (nu dragoste care sa implice sentimente) in permanenta! Oricat as face, nevoia e inca prezenta. Poate fi vorba despre o dependenta de sex?

Terapeuti.ro 7:57am Nov 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua, sunt intr-o situatie putin mai aparte! simt nevoie de a face sex(nu dragoste care sa implice sentimente) in permanenta! oricat as face , nevoia e inca prezenta.
poate fii vorba de o dependenta de sex?
sotul meu nu intelege nevoia aceasta peramenta si de multe ori ajungem la dispute pe aceasta tema! mentionez ca am 22 de ani, iar aceasta dorinta o am de cand am inceput viata sexuala la 16 ani.


Tiberiu See 8:05am Nov 30
Buna ziua. Nu cred ca este bine sa intrati intr-o categorie cum ar fi cea a dependentei de sex. Ideea este ca sunteti intr-o situatie care va deranjeaza si doriti ajutor. Eu va recomand sa incepeti o terapie si sa discutati atat problemele prezente cat si cele din copilaria dumneavoastra.
Cu stima,
Psih. Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 8:32am Nov 30
si eu cred ca este de explorat impreuna cu un sexolog sursa acestei dorinte si as adauga un eventual consult ginecologic (poate exista niste chisti?) pt a inlatura o eventuala cauza organica. Succes!

Adrian George Ion 9:07am Nov 30
Cred ca e ceva normal la 22 de ani..
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19050 raspunsuri primite pentru 4045 intrebari
(in categoria actuala: 436 raspunsuri primite pentru 80 intrebari)