Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 41 de ani si la 25 de ani am ramas vaduva si cu un copil. Dupa 10 ani am devenit din nou mama dintr-o relatie pe care o am si acum, dar fara sa fim casatoriti. Relatia mea cu partenerul actual este una rece si fara comunicare.

Terapeuti.ro 6:57am Jun 18
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am 41 de ani si la 25 de ani am ramas vaduva si cu un copil. Dupa 10 ani am devenit din nou mama dintr-o relatie pe care o am si acum dar fara sa fim casatoriti.Relatia mea cu partenerul actual este una rece si fara comunicare. Am cunoscut un barbat care a devenit foarte important pentru mine in decusrul unui an de zile.El locuieste in Germania si amandoi suntem prinsi in relatii nefericite. El imi spune ca vrea sa fim impreuna asa cum se cuvine si totul va fi in regula. Problema este ca eu nu il prea cred si am impresia ca tergiverseaza lucrurile. Sunt foarte trista si il iubesc iar el sustine ca sunt viata si sufletul lui. Ceva insa…lipseste si nu stiu ce. Sunt extrem de dezorientata si simt un gol mare in inima si in stomac.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:16am Jun 18
de cele mai multe ori, instinctul, intuitia, ne protejeaza foarte bine

Doina Zamfirescu 6:30pm Jun 18
Este posibil sa aveti dreptate si intuitia sa va ghideze in acest caz. Poate faptul ca el spune ca impreuna va fi bine dar tergiverseaza lucrurile va face sa simtiti ca ceva lipseste. Intre vorbe si fapte este de multe ori o diferenta destul de mare. Cautati si va ascultati si sa stiti ce doriti cu adevarat fara a va expune.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed