consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu m-a parasit pe motiv ca eu l-as insela. Dar nu este adevarat si nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca il iubesc si ca nu l-am inselat niciodata…

Terapeuti RO 9:28am Feb 6
Mesaj:
Prietenul meu m-a parasit pe motiv ca eu l-as insela. Dar nu este adevarat si nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca il iubesc si ca nu l-am inselat niciodata . Va rog ajutati-ma !!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:47am Feb 6
daca i-ati adus dovezi clare si tot nu vrea sa le accepte… atunci poate ca exista alt motiv pt respingerea lui. Ati putea incerca sa le aflati. Succes!

Doina Zamfirescu 9:49am Feb 6
Incercati sa aveti o discutie constructiva n care sa va sustineti punctul de vedere dar si sa ii ascultati temerile sau parerile.Poate astfel va lamuriti amandoi cu privire la modul in care puteti rezolva situatia.

Mihaela Comisel 10:33am Feb 6
Cel care acuza, poate fi cel care inseala! Nu te-a parasit pentru ca l-ai inselat ci poate s-a folosit de aceasta "oportunitate" pentru a iesi din relatie, altfel ar fi vrut sa afle adevarul sau s-ar putea ca asa zisul "prieten" cum il numesti sa fie paranoic si nicio dovada din lume nu-l va satisface. Daca poti, mergi la psiholog sa lucrati pe increderea in sine si in propriile valori ca alta data sa nu mai doresti sa ramani langa un om care te respinge.

Ioana Matei 12:11pm Feb 6
Foarte adevarat Mihaela Comisel ,,textele"’ astea fac parte din strategia lor expirata de ,,next’".Ia aminte si deschide larg ochii la urmatoarea relatie.De multe ori aventurierii sunt cameleoni!

Mar Dum 1:58pm Feb 6
adevar spune ioana, nu avem exact cum este in aceasta situatie, insa uneori se folosesc de aceste pretexte pentru a stoarce de la tine cat mai mult si eventual, cedand, treptat sa devii dependenta de el…partea cu dependenta ei o stiu foarte bine din practica..asadar ascult-o pe Mihaela

Ion Duvac 5:04pm Feb 6
Este foarte greu de demonstrat nevinovatia! De ce vreti sa-l convingeti? Intr-o relatie sunt absolut necesare doua conditii ne-negociabile: incredere oarba si respect! Nu sunt conditii variabile: am incredere un pic si te respect mai mult sau invers. Este foarte greu de reconstruit o astfel de relatie in care un partener nu are incredere in celalalt! Sunteti sigura ca va doriti sa reintrati in aceasta relatie? Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile