Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEste bine, ca invatatoare, sa ii dai unui copil orfan de mama, o poezie la serbarea de 8 Martie, despre mama?

Terapeuti RO 8:41am Mar 4
Mesaj:
este bine , ca invatatoare, sa-i dai unui copil orfan de mama, o poezie la serbarea de 8 martie, despre mama?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:59am Mar 4
pt Dvs. cum este? Simtiti ca ar fi ok pt acel copil? Daca aveti retineri… poate ar fi de dorit sa ii dati o poezie despre bunica… daca exista… sau despre Dvs. … in ideea ca ‘mama’ nu trebuie sa fie cea care te naste. Succes!

Geabau Marilena 11:18am Mar 4
serbarea de 8 martie esi un omagiu adus ,,mamei natura,, deci eu care am lucrat 10 ani psiholog la orfelinat:1989-2009,faceam serbari in cinstea primaverii pe 9 martie pentru ca, baietii mei isi urau cel mai mult pe mama lor. Intr-o colectivitate mixta,un orfan si alti 2-3 copii pot primi mesaje lirice despre primavara

Stralucire Divina 12:17pm Mar 4
Si eu am fost "orfana" de mama – e vreun om pe pamant sa se supere ca ii vorbesti de bine mama? ea e un inger personal numai al lui, mama lui… mai ales ca un copil trebuie sustinut in aceasta energie a iubirii mamei lui, indiferent unde este ea…amintirea, protectia ei angelica de mama, iubirea inconfundabila e un cadou pentru orice suflet in reamintire. Va e teama ca o sa sufere? – cand ii spui ca cineva l-a iubit.. si il iubeste de unde e? il alinati daca ii dati gandul dvs de iubire, il inconjurati cu iubire… si il oferiti cadou gandul de iubire al mamei lui. Adica celorlalti copii le spunem prin poezii ca mamele lor ii iubesc – iar pe pe el il separam – el nu a fost si este iubit de mama lui? chiar daca nu mai e?Ii daruim ideea ca el e diferit, separat sau ca e la fel… de iubit? Orice indoiala de abordare – ma puteti contacta.

Enciu Jenel 6:59pm Mar 4
Ar fi bine să fie lângă el o persoană semnificativă pentru el de sex feminin, și puteți să-i dați un text referitor la mamă. Plus întărirea acelei persoane față de copil la sfârșit apreciând momentul respectiv.

Ana Maria Draghici 8:17pm Mar 5
Cred ca ar fi mai grav sa il excludeti pe acest motiv decat sa ii dati o poezie de invatat!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed