implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatProblema mea este cu partenerul meu, care s-a schimbat, a devenit mai rece, se enerveaza foarte repede si ma jigneste.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Sa incepem cu inceputul la varsta de cinci ani mi-am vazut prima oara tatal trei ani mai tarziu ai mei au divortat.Am vazut certuri si scandaluri atat acasa cat si la bunicii mei in casa.Am terminat 12 clase apoi mam angajat in diferite locuri iar acuma lucrez ca si chelnerita.
Problema mea este cu partenerul meu de trei ani suntem impreuna dar de doi locuim impreuna.primul an a fost frumos apoi sau schimbat toate a devenit mai rece sa se enerveze foarte repede sa ma jigneasca foarte urat cand este nervos.El imi zice ca ma iubeste si imi arata afectiune dar foarte putin nici macar nu imi mai arata afectiune ca unei iubite sa imi arate ca ma doreste.intr’o zi cand ne-am certat foarte urat mi-a zis ca el nu ma mai vede ca pe o femeie ci doar ca pe cineva drag de care sa aiva grija.Ma simt inchisa si simt ca ma apropii tot mai mult de o stare asa aiurea..Mereu imi zice ca nu il apreciez ca el munceste ca este obosit ca nu mai are chef cand vine acasa sa facem dragoste.Ma intreb asa va fi mereu..Ce ar trebui sa fac sa plec sau sa mai stau?
Ilius-Olariu Ana-Maria Am retinut 3 aspecte care trebuie explorate: 1) momentul schimbarii lui; 2) faptul ca-i esti draga si ai nevoie de grija lui (spuse si la mare suparare!!!) si 3) munca lui, oboseala, lipsa apetitului sexual. Tind sa cred ca el tine la tine, tu la el da…Vezi mai mult
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile