Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm aproape 17 ani si am o relatie mai complicata, deoarece parintii mei nu sunt de acord cu el pentru ca el este turc. In plus, el a plecat de acasa, nu prea are bani si de curand a cunoscut o tipa care ii da bani. Eu nu sunt de acord, dar el mereu imi zice ca o face pentru viitorul nostru, ca el pe mine ma iubeste, ca eu sint viata lui…

Terapeuti.ro 7:55am Jun 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna am aproape 17 ani si sunt cu un baiat de 9 luni de zile ,noi am avut si avem o relatie mai complicata ,deoarece parinti mei nu sunt de acord cu el pentru ca el este turc si din cauza asta avem o relatie pe ascuns , in ultima perioada el a plecat de acasa nu prea are bani deabea are unde sa doarma si de curand a cunoscut o tipa care ii da bani si nornal ca eu nu sunt de acord dar el mereu imi zice ca o face pt viitorul nostru ca el pe mine ma iubeste ca eu sint viata lui si nu stiu ce sa fac cum sa pun problema ca sa scape de ea deoarece eu il iibesc enorm de mult si nu vreau sa il pierd.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:27am Jun 5
pare sa fie vorba despre o dificultate de comunicare in cuplu, care se rezolva tot in cuplu… discutati amandoi pana gasiti un consens. Nu cred ca iti putem spune cum sa ‘scapi’ de acea fata… succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed