consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum 3 luni am trecut printr-o despartire, in urma careia am suferit mult. Am 20 de ani si orice mi-ar spune un baiat nu pot sa-l cred. Cred ca toti sunt la fel si nu voi gasi unul special care sa merite.

Terapeuti RO 9:04am Jan 26
Mesaj:
Buna ziua! Acum 3 luni am trecut printr-o despartire, in urma careia am suferit mult. Am fost impreuna cu acel baiat 7 luni si totul s-a terminat oarecum brusc. Inaintea lui am mai avut o relatie de 3 ani jumate,care s-a sfarsit din cauza distantei si pentru ca aflasem ca ma inseala. De la ultima despartire am mai iesit cu baieti, doar ca nu se incheaga nimic, toti se dovedesc a fi neseriosi ,iar cei care chiar vor ceva serios nu imi plac. Am zile cand sunt extrem de trista, nu-mi place singuratatea si ma tem de ea. Stiu ca sunt tanara, am doar 20 de ani si toata viata in fata, doar ca ma simt singura. Si nici incredere nu mai pot avea, orice mi-ar spune un baiat nu pot sa-l cred. Cred ca toti sunt la fel si nu voi gasi unul special care sa merite.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:28am Jan 26
din ce spui inteleg ca esti pretentioasa si ca, cumva, dezamagirea rezultatelor pe care le-ai obtinut a facut sa nu mai ai incredere in baieti. Ma gandesc ca poate ar fi o idee sa iti revizuiesti ‘criteriile de selectie’. Poate ca inca nu iti este foarte clar ce vrei cu adevarat de la un partener. Poti explora impreuna cu un psihoterapeut. Succes!

Emanuel Prichici 5:09pm Jan 26
tu ti-ai dat raspunsul singura: iar cei care chiar vor ceva serios nu imi plac. de ce nu iti plac barbatii seriosi? preferi aventura si adrenalina? astea sunt mai rare intr-o relatie serioasa. poate d-aia te si feresti de ea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed