consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am impacat de un an cu fostul meu prieten, dar nu mai am incredere in el si ma gandesc zi de zi la el si la aceea fata cu care a fost in timpul asta, iar asta ma distruge si pe mine, si relatia.

Terapeuti RO 9:31am Feb 20
Mesaj:
Am o problema foarte mare cu gelozia si increderea..am avut pana acum doar relatii de scurta durata…in sfarsit imi facusem o relatie avea deja 9luni impreuna cand am fost tradata ..il iubeam enorm si faceam orice pentru el chiar orice…cand credeam ca totu e ok el sa impacat cu o fosta iubita timp de jumate de an…in acest timp ii vedeam mai mereu simteam ca o iau razna…acum ne-am impacat de un an dar eu nu mai am increde deloc in el sunt total confuza si timp de un an eu ma gandesc zi de zi la el si la aceea fata nu pot sa uit si asta ma distruge si pe mine si relatia ce sa fac sa uit ca nu mai rezist…parca totul ieri sa intamplat

Camy Kamy 10:05am Feb 20
Din moment ce ai luat decizia de a ramane cu el si a trecut un an deja..treci peste ce s-a intamplat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:25am Feb 20
este foarte posibil sa fi dezvoltat o obsesie pt aceasta relatie. Ma gandesc ca daca tu defapt nu te simti bine, poate ar fi mai sanatos sa iti dai seama ce se intampla defapt in tine, aici ajutandu-te un psihoterapeut. Lucreaza la asta cu tine si lucrurile or sa fie mult mai limpede. Se poate! Succes!

Doctorul Terapii Complementare 11:40am Feb 20
Cu siguranta ai facut o obsesie pt el si te domina frica de tradare, teama ca vei fi parasita din nou. Un psihoterapeut te va ajuta sa întelegi ce se intampla si sa depasesti aceste probleme. Daca vrei, se poate. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed