implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt femeie, am 34 de ani, un copil si sunt casatorita. Problema e ca nu am serviciu, mi se pare imposibil sa imi gasesc si ma simt foarte frustrata de acest lucru…

Terapeuti RO 10:20am Jan 15
Mesaj:
Buna ziua. In primul rand cateva date generale despre mine: femeie, 34ani, 1 copil, casatorita, fara serviciu, nivel studii master, singura la parinti.Problema mea principala in acest moment este ca nu am serviviu si mi se pare imposibil sa imi gasesc, ma simt goarte frustrata de acest lucru si de incapacitatea mea de a produce eu singura macar un leu (in trecut am lucrat). Ma simt ca intr-o cusca fara scapare, ovinadaptata la sistem si nu stiu cum sa ies din acest blocaj.
Pe de ala parte daca m- asi angaja nu stiu cum asi mai reusii sa ma adaptez la acel program robotic zilnic si care cel mai probabil nu mi-ar aduce nici o alta satisfactie inafara unei sume de bani castigati de mine; cel msi probsbil nu imi va placea la serviciu – va fi un altfel de cuscam.
Eu au o personalitate mai complexa, desi sunt o pers. realista, am si o latura de visatoare, idealista…- mi-am placea sa-mi castig existenta facand lucruri care imi plac si ma caracterizeaza, si ma pasioneaza, si ma motiveaza si ma satisfac sufleteste ceea ce mi se pare IMPOSIBIL si atunci ma intristez si demotivez in ami gasi un job cand stiu de pe acum ca voi fi foarte nemultumita in interior. Parca ma invart intr-un cerc vicios si nu vad nici o portita de scapare- vesez la o mana salvatoare -un om se intample ceva care sa ma salveze, sa-mi deschida orizonturile . Dati-mi va rog un sfat. Multumesc

Ioana Frecan 11:00am Jan 15
Buna ziua. Conflictul interior (pe de o parte ganditi ca trebuie sa aveti un serviciu iar pe de alta parte ganditi ca a avea un serviciu este un calvar) generat de situatia descrisa nu va va lasa sa va gasiti/luati un serviciu. Iar presiunea (interioara sau externa) nu ajuta. Cred ca este mult mai util sa lasati presiunea asta si sa va recapatati energia, iar apoi va veti putea gandi/orienta la ce v-ar putea aduce placere intr-o activitate sau alta. Toate cele bune.

Veronica Cristea 11:49am Jan 15
Buna ziua. Ceea ce v-ar ajuta cu adevarat ar fi sa va orientati energia si eforturile catre a va gasi directia, activitatea care va place si va reprezinta. Ce anume va vine usor sa faceti folosindu-va abilitatile pe care le aveti. Este normal sa aveti aceasta ambivalenta, fiindca in mare este intretinuta de acceptiunile sociale obisnuite, legate de felul in care trebuie sa ne raportam la munca. Este greu sa ne asumam pornirea si sustinerea unei activitati pe cont propriu, fiindca nici nu am avut de unde sa invatam sa ne construim skill-urile necesare. Insa, merita sa indraznim, deoarece, atunci cand facem lucrurile fiind aliniati cu ceea ce suntem, le facem mult mai implicat, mai creativ si obtinem cu adevarat satisfactie sufleteasca. Incercati cu pasi mici si rabdare sa va descoperiti directia personala si apoi sa mergeti pe ea. Curaj!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile