consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nevasta mea, dupa 20 de ani de casnicie, spune ca nu ma mai iubeste si ca s-a indragostit de un arab… Eu nu mai pot gandi, sunt absent, plang tot timpul, nu imi pot reveni, sunt gelos, imi fac filme cu ea impreuna cu respectivul…

Terapeuti.ro 8:40am Dec 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua

am o problema , nevasta mea dupa 20 de ani de casnicie spune ca nu ma mai iubeste si ca s-a indragostit de un arab …
eu am intrat intr-o stare ciudata nu mai pot gandi sunt absent plang tot timpul nu imi pot reveni , sunt gelos imi fac filme cu ea impreuna cu respectivul …
Nu gasesc o cale sa ies din starea asta am inceput sa cred ca am eu o problema poate sunt nebun nu stiu ce sa spun si cum
nu am ganduri de sinucidere sau alte chestii din astea
dar o iubesc si nu stiu cum sa fac sa nu o mai iubesc sa-mi cad de viata mea in continuare

Multumesc si astept un raspuns


Carmen Ontanu 8:52am Dec 10
V-ar ajuta sa vedeti cand s-a produs ruptura, pentru a putea intelege. Ruptura nu s-a produs acum, ci cu mult timp inainte.

Roxana Maria 9:06am Dec 10
E normal sa nu va simtiti bine, sa fiti trist, chiar si sa ”aveti filme” in situatia dvs…Insa realitatea este cea careia este necesar sa-i faceti fata. Sotia dvs nu s-a trezit indragostita de un alt barbat intr-o dimineata, v-ati indepartat, candva s-a produs o fisura in casnicia dvs. Incercati sa aflati daca este dispusa sa mai discutati , dar mai ales, daca dvs puteti trece peste ce s-a intamplat, daca doriti refacerea relatiei. Eventual, mergeti la un psiholog pt a descoperi ce simtiti si cum sa procedati mai departe.

Lia Oltean 10:16am Dec 10
Probabil v-ați îndepărtat în urmă cu mult timp, v-ați pierdut încrederea unul într-altul și în relație per total. Dvs. sunteți dispus să treceți peste? Dar soția dvs. este dispusă să vă reconciliați relația? Dacă da, apelați împreună la un terapeut care să vă susțină în acest proces, în care să descoperiți care sunt aspectele care au determinat această fisură, să vă iertați reciproc și să vă reînnodați relația. Dacă însă fie din partea dvs., fie din partea ei, există un refuz în a continua relația, vă recomand sa apelați la terapie individuală. Veți învăța să vă ajustați noii situații, să resimțiți emoții mai funcționale și să vă recâștigați, în timp, starea de bine pe care o aveați anterior.

Sauciuc Elena 12:14pm Dec 10
crezi ca o iubesti? daca intradevar o iubesti accepta-i alegerea!

Psihologul Va Raspunde 9:17am Dec 11
La acest comportament al tau, cum te astepti sa raspunda ea? Vrei sa-i confirmi ca a facut o alegere buna? Schimba-ti TU atitudinea.

Olimpia Ciocea 6:25pm Dec 13
Crezi ca puteti sa stati la o discutie deschisa ,sa vedeti ce s-a intamplat in relatia voastra , ce va doriti fiecare de la viata si ce scopuri personale aveti? Vreti sa va salvati relatia ? O tetapie de cuplu v-ar fi utila….sau macar tu apeleaza la o terapie individuala.Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile