consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si o relatie cu un baiat, dar problema este ca mama se impotriveste ca eu sa dorm la el sau invers. Imi cere sa intru in casa la ora 22:00, chiar daca eu am iesit de o ora afara, iar daca nu se intampla asta, imi face scandal.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna dimineata!Am 22 de ani,am.o relatie cu un baiat de 8 luni,dar problema este ca mama se impotriveste ca eu sa dorm la el sau invers.Am incercat sa vorbesc cu ea,dar imi spune ca nu i se pare normal sa ii cer asta,pentru ca este prea devreme. Cel mai normal pentru ea ,a spus ca ar fi dupa 2-3 ani,dar si atunci ma va lasa daca voi pleca cu nunta din casa.Aceasta nu este singura problema,imi cere mereu sa intru in casa la ora 22:00,chiar daca eu ,poate am iesit de o ora afara,iar daca nu se intampla asta,imi face scandal si imi spune ca nu o respect.De curand mi-a spus ca ar cam trebui sa stau la distanta de prietenul meu,pentru ca nu i-a demonstrat ei ca ma iubeste si prin asta considera ca il va face sa tina mai mult la mine.
Ma puteti ajuta,va rog,cu un sfat? Eu chiar nu mai stiu cum sa ii explic faptul ca normalul nu este doar cum il cede ea si ca nu mai suntem in vremea pe care a trait-o

Mandita Gutanu

ai22 de ani ,daca nu ti convin regulile mamei ia-ti viata in miini si muta-te,intretinete singura si fa ce ti place
 5

Sotir Adriana

Perfect de acord cu Mandita Gutanu. Esti adult de la 18 ani, teoretic la 22 ar trebui sa fii pe picioarele tale,sa poti lua decizii fara a cere voie cuiva.Atata timp cat depinzi de mama nici viața personală nu vei avea
 6

Anca Florina

Sustin si eu. La 22 de ani nu mai esti copil. Asa cum spui si tu. Daca nu ai un job,ia-ți unul si fii pe cont propriu in totalitate.
 1

Dorin-Mihail Agapie

Bună ziua, cu stimă vă spun că la 22 de ani aveți libertatea (dpdv legal) să faceți ce doriți in viața privată. Probabil nu ați explicat total contextul în care vă aflați (în această dependență față de mama dvs). Dacă sunteți un adult fără probleme medicale și capabil de o viață autonomă va trebui să luați decizii în acest sens, poate cu ajutorul unui psiholog care v-ar putea susține.
Numai bine. Psiholog Agapie Dorin
 4

Terapeuti.ro

RASPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS INTREBAREA: “Multumesc pentru sfaturile date. Vreau sa mai specific ca eu nu depind financiar de ea si ca nu imi da voie sa ma mut in alta parte,datorita faptului ca nu vrea ca eu si iubitul meu sa locuim impreuna. Eu i-am explicat foarte clar ca,deocamdata nu se va intampla asta,ci doar vreau sa ma mut singura pentru ca doar asa pot fi pe picioarele mele,dar fara rezultat. Ea este fixata pe un lucru si nu schimba.”.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed