consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 27 de ani si la 21 tatal meu mi-a spus ca m-am nascut cu HIV. La aceea varsta eram deja casatorit… Am pierdut ambii parinti din aceasta boala si ma simt vinovat fata de sotia mea. Daca stiam, nu ma casatoream cu ea.

Terapeuti.ro 7:30am Apr 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Salut am 27 de ani la varsta de 21 tatal meu mia spus ca mam nascut cu hiv la aceea varsta eream deja casatori .. vina o poarta mama mea care imi a si recunoscut din pacate ambi parinti iam pierdut din aceasta boala sunt putin demoralizat ma simnt vinovat fata de sotia mea cu toate daca stiam nu ma casatoream cu ea …. am fost destul de tare pana acum dar incep sa simnt ca mi se duc puterile …


Lia Oltean 8:18am Apr 27
Înțeleg ca o astfel de povara este greu de purtat și ca exista sentimente de vinovăție fata de soție care va apasă. Aveți posibilitatea sa apelați la un terapeut? Acesta v-ar putea oferi suportul necesar pentru a gestiona situația care, de unul singur, poate părea fără speranță.

Psiholog Daniel Mois 2:18pm Apr 27
HIV poate sa nu se manifeste, sa traiesti 100 de ani cu el. La fel s in cazul sotiei. Ingrijorarea ta iti poate slabi sistemul imunitar, si char te poate face mai sensibil la aceasta boala. Asa ca discuta cu un specialist.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed