implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am despartit pentru ca, desi ne iubeam, el dorea libertate, iar eu ceream prea multa atentie. Nu pot intelege ce e in mintea lui, nu ma mai vrea, dar se intereseaza de tot ce fac, unde ma duc.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:
Buna ziua! M-am despartit de iubitul meu dupa o relatie de aproape de 2 ani.Desi ne iubeam,nu ne mai regaseam unul cu celalalt,el dorea libertate,iar eu ceream prea multa atentie de la el.Ne-am despartit, iar in timp ce eu sufeream,el se jura ca m-a uitat si ca nu vom mai fi niciodata impreuna si ca pot sa imi gasesc pe altcineva ca nu este gelos.Satula sa il caut si sa primesc refuzuri,am renuntat.Insa,de Paste m-a sunat si mi-a vorbit foarte frumos,m-a intrebat daca il mai iubesc,daca imi e dor de el,ba chiar s-a jurat ca nu a mai fost cu nimeni si ca nu e interesat de nimeni altcineva.Apoi,a disparut iar,a zis ca nu va fi nimic intre noi.M-am impacat iar cu ideea,pana ce am primit un mesaj la cateva zile,in care imi reprosa ca am vorbit cu un baiat pe un site de socializare.Nervoasa fiind,l-am sunat,am plans,iar el chiar era trist ca m-a facut sa plang,dupa care,iar a disparut si a zis sa il las in pace.Ce sa fac? Cum sa reactionez?Nu pot intelege ce e in mintea lui,nu ma mai vrea, dar se intereseaza de tot ce fac, unde ma duc.Va rog mult sa imi dati un sfat.Stiu ca e un baiat foarte orgolios si ca poate chiar ma iubeste,dar in felul acesta,doar imi face rau.
    • Doina Zamfirescu Cred ca este important ce crede el, dar mai important este ce credeti dvs. Apelati la un terapeut pentru a intelege ce anume doriti dvs. si ce anume puteti sa schimbati.
    • Mihaela Comisel Va intrebati retoric “ce este in mintea lui!”, dar in mintea dvs. stiti ce vreti, ce doriti? Este intr-adevar tot ce va doriti pentru dvs. cu toate ca ati fost abandonata si respinsa de atatea ori? Poate ar fi de bun augur sa apelati la un terapeut cu …Vezi mai mult
Botezat-Antonescu Radu Andrei eu l-as confrunta… direct si in persoana (asta pare ca vreti sa spuneti)… astfel sa va zica direct si definitiv ‘cum sta treaba’ . Insa, cred ca este de dorit sa existe si un punct final… o ultima limita care sa nu mai fie incalcata, oricare ar fi ea. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile