consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am despartit de fostul meu prieten pentru ca era prea imatur, nestatornic, ii placea sa umble de floare in floare. Acum 2 luni m-a cautat, m-a mintit ca inca tine la mine, eu am crezut, dupa care m-a parasit iar. Nu inteleg de ce nu pot sa il uit definitiv.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua, ma numesc Teodora am 20 de ani si am nevoie urgent de un raspuns. Ieri s-a facut un an de cand m-am despartit de un baiat de varsta cu mine, relatie ce a durat 1 an si cateva luni. Ne-am despartit pentru ca era prea imatur, nu era statornic, ii placea sa umble de floare in floare sa spun asa. Fara nici macar un regret a renuntat la mine pentru o alta fata cu care este si in prezent. Mi-a fost foarte greu la inceput, defapt multe luni am suferit atat de tare incat slabisem 7 kg. Imi revenisem dupa cateva luni intr-un final, ma obisnuisem cu ideea. Pana cand, acum 2 luni m-a cautat.Am vorbit, am iesit, am petrecut cateva nopti impreuna, m-a mintit ca inca tine la mine si eu normal, am crezut, dupa sa ma lase iar..tind sa cred ca m-a folosit doar cat a fost despartit de fata aia..Problema e ca nu inteleg de ce nu pot sa il uit definitiv..inca il caut cu privirea in cafenelele unde le frecventeaza, inca incerc sa ii atrag atentia cand suntem in acelasi loc..nu stiu ce
sa fac si am nevoie de un sfat.Va multumesc pentru timpul acordat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

daca iti doresti sa intelegi ce se intampla, atunci este de dorit sa si explorezi (preferabil impreuna cu un psiholog/psihoterapeut)… raspunsurile apar de la sine, nu ramane decat sa le si accepti. Succes! ;)
 2

Raluca Mihai

Este necesar sa iti dai seama ce anume te face sa fii inca legata de el. Este posibil sa fie vorba despre o dependenta. Sau poate iti ofera ceva ce iti doresti foarte mult. Iti recomand sa mergi la un psiholog si sa afli care este cauza. Iar apoi poti gasi mai multe modalitati sanatoase prin care sa iti satisfaci nevoile fara sa suferi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile