implant dentar fast and fixed


Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat


La ultima cearta, prietenul meu a inceput sa vorbeasca cu o colega de clasa, cu care pana atunci spunea ca nu se intelege. In schimb acum eu cred ca se inteleg prea bine. Noi ne-am impacat, dar ei tot au vorbit…

Terapeuti RO 8:45am Mar 17
Mesaj:
buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat. am o relatie de doi ani cu un baiat. ne certam de o perioada de timp, dar ne si impacam. la ultima cearta, el a inceput sa vorbeasca cu o colega de clasa, cu care pana atunci spunea ca nu se intelege. in schimb acum eu cred ca se inteleg prea bine. noi ne-am impacat dar ei tot au vorbit. o cauta de la ora 8 dimineata, ii spune ca e irezistibila, regina, si mie imi spune ca sunt discutii in gluma, pentru ca ea se crede regina si irezistibila. i-a spus si ca inima ei este la el. tot in gluma… cu mine nu a mai vorbit ca inainte, nici macar la fel de des, dintr-odata nu mi-a mai zis deloc ca ma iubeste, in schimb mi-a zis dupa ce i-am gasit in telefon mesajele cu respectiva. i-am cerut sa vorbeasca cu ea de fata cu mine, sa ma conving ca nu este nimic intre ei, asa cum spune el. nu a vrut. pana la urma a vorbit, dar tot ce a vrut el i-a zis si respectiva a zis ca toata lumea crede ca ei sunt impreuna. iar el spune ca la scoala nu stau impreuna. si cu toate astea aveau si poza impreuna, ea i-a mai trimis o poza, el la fel… daca lumea crede ca ei au ceva, e posibil sa nu aiba? eu ce sa fac in cazul acesta? nu stiu cum sa trec peste asta, sau daca ar trebui sa trec peste. ce sa fac? vreau sa ma si conving ca nu au avut nimic. cum sa fac asta?

Oana Ab 9:27am Mar 17
Atata timp cat partenerul dvs cauta sa-si focuseze atentia cu mult prea mult asupra unei alte persoane, lucrurile nu par a fi in ordine. Cautati sa vorbiti cu cineva apropriat despre situatia dvs., v-ar ajuta foarte mult in clarificarea acesteia.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:31am Mar 17
tu iti doresti acest partener nesigur?

Ina Melehat 12:24pm Mar 17
Eu zic in cazul asta sa aplici eternul si clasicul comportament feminin: departeaza-te, ignora-l, fii distanta. Daca te vrea, va veni el dupa tine. Stiu ca suna a cliseu, insa la nivel bazal, toti avem in noi samanta de vanator, iar barbatii in mod special.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile