consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt intr-o relatie de 4 ani si am intampinat anumite dificultati. Acum ea a propus sa dormim separat si sa fim independenti unul de celalalt. Spune ca nu are rost sa mai incercam pentru ca nu ne potrivim, ca suntem doar 2 prieteni buni. Am stabilit 3 zile pe saptamana in care sa facem sex…

Terapeuti.ro 7:58am Feb 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Suntem impreuna de aproape 4 ani si am intampinat anumite dificultati. inceputul relatiei noastre a adus la sfarsit fosta ei relatie, ea nu mai era fericita, se simtea sufocata si avea nevoie de spatiu si aparent nu mai vroia sa fie cu el. dupa ce a inceput acel “noi” eu am fost nevoit sa plec din tara iar fostul ei iubit o bombarda cu declaratii si amintiri din trecut, dupa un timp ea a cedat si s-au culcat unul cu celalalt in ideea ca nu era sigura daca intradevar relatia lor s-a terminat sau nu. urmatoarea zi mi-a spus toate aceste lucruri si am ales sa trecem peste si sa continuam.timpul a trecut noi am trecut peste problemele cotidiene si am ajuns pe un podium bine asezat sa zicem asa, avem tot ce ne dorim insa eu nu mai eram atat de atras sexual de ea ca inainte, respingerile mele au facut-o sa sufere iar dupa o perioada a inceput sa gaseasca alinarea intr-o conversatie online cu un alt barbat. acum locuim in spania iar in urma cu 3 saptamani a fost singura acasa in romania pentru 2 saptamani, aparent “relatia” ei online cu celalalt barbat a inceput in luna octombrie iar cand a fost romania s-au vazut. ea spune ca nu s-a intamplat nimic iar la intrebarea mea daca mai vorbeste cu el raspunsul a fost ca “nu”. problema pentru care va scriu este ca ea spune ca iubirea dintre noi a disparut si ca lipsa mea in cele 2 saptamani cat a stat in romania nu a afectat-o cu nimic chiar spune ca nu mi-a simtit lipsa deloc, eu insa simt ca relatia noastra este puternica sau cel putin era pana cand am simtit ca ea este mult mai distanta si rece de cand s-a intors inapoi in spania iar urmatorul meu pas a fost sa pornesc o discutie despre noi si despre ce se intampla. mi-a spus despre acele conversatii si ca s-au intalnit acasa, ca nu a fost nimic mai mult decat discutii. acum ne aflam intr-un moment dificil, ea a propus sa dormim separat si sa fim putin independenti unu de celalalt, tot ea spune ca nu are rost sa mai incercam in a aprinde ceva intre noi pentru ca nu ne potrivim, ca nu avem nimic in comun si ca suntem doar 2 prieteni buni care se inteleg foarte bine.de comun acord am ajuns la ideea de a stabili 3 zile pe saptamana in care sa facem sex,insa ea nu doreste sa o sarut, nu doreste sa fiu romantic vrea doar sa terminam repede si atat. sunt oare intr-o relatie moarta? suntem oare intr-un impas peste care putem trece? cum as putea sti ce este de facut? eu imi doresc tare mult sa trecem peste si totul sa fie la fel ca la inceput !

Lia Oltean 8:18am Feb 26
Din ceea ce ai relatat, pare ca aveți viziuni diferite fata de relație – ceva a fost acolo intre voi, dar poate s-a pierdut pe drum și a facut-o sa “calce strâmb” (relația emoțională online cu barbatul respectiv asta indică). Recomandarea mea e ca în măsura în care dorește sa apelați la terapie în cuplu, pentru a vedea ce a determinat distanțarea voastră, dacă și ce puteți salva im relație și porni de acolo. Având în vedere poziția ei momentan, în cazul în care nu accepta terapia, ar trebui sa te întrebi dacă chiar Îți dorești “dragoste cu sila”..

Mihaela Comisel 8:36am Feb 26
Ati trecut prin multe sau poate peste multe, poate ca daca ati apela la o terapie de cuplu online, v-ati mai clarifica niste probleme. Din cate vad, exista comunicare intre voi.

Romulus Vatasescu 9:42am Feb 26
Ai scris un mesaj cu si despre tradare. Pe de alta parte, vrei ca dupa acesti 4 ani si numeroase evenimente sa fie totul ca la inceput, ceea ce este nerealist, mai ales in acest peisaj.
Iti recomand sa incepi o psihoterapie.
Succes!

Clau Anki 1:45pm Feb 26
… “eu nu mai eram atat de atras sexual de ea ca inainte, respingerile mele au facut-o sa sufere iar dupa o perioada a inceput sa gaseasca alinarea intr-o conversatie online cu un alt barbat”…. poate ca acolo a fost declicul… atunci cerea atentie, iar tu nu aratai deschidere. Se pare ca acum e randul ei. Pentru tine, insa, s-ar putea sa fie cam tarziu. Ti-a spus cu subiect si predicat care sunt nevoile ei actuale. Intre ele, tu nu apari, din pacate. Poate ii poti respecta nevoia de distanta. Altceva… nu ai de facut, acum.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed