implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn clasa a VII-a am fost bataia de joc a grupului de prietene in care eram. Radeau de mine si ma jigneau.

Terapeuti RO 8:46am Mar 17
Mesaj:
Sunt(fata) in perioada adolescentei. In clasa a7a am fost bataia de joc al grupul de prietene in care eram, radeau de mine, ma jigneau, in casa a8a m-am indepartat de ele, devenisem doar simple colege. Ei bine dupa ce am zis stop, lasati-ma , s-au schimbat radical in bine , erau ok, dar eu nu ma simteam bine cu ele si cum am zis mai sus am reusit sa ma indepartez. Adevarata poveste este: m-am imprietenit cu alta colega si am devenit extrem, extrem de apropiate. Acum in clasa a10a pe 7 ianuarie 2015, ea a cunoscut un baiat pe facebook si vorbeste cu ele in fiecare pauza la scoala , asta ne-a separat extrem de putin, adica nu mai eram mereu impreuna. De cand se duce intr-un colt al clasei sa vorbeasca cu el pe net celelalte s-au dat pe langa ea si ea pe langa ele si se inteleg destul de bine. Chestia asta ma deranjeaza, eram numai noi doua si nu ne pasa de ele, nu sunt geloasa. Nu i-am spus ca ma deranjeaza deoarece ea e zodia leu, ii stiu caracterul, vrea mereu dreptatea de partea ei si cateodata pot spune ca ,,abereaza". Daca ii spun ca ma deranjeaza imi este ca ne vom certa si ea s-ar duce la ele, nu vreau iar sa ma izolez. Ma simt sfidata!! Nu impun nimanui de cine sa se apropie, dar ma afecteaza. Nu vreau sa-mi fac alti prieteni, vreau sa rezolv asta! Sfaturi?

Oana Ab 9:15am Mar 17
Nu vrei sa-ti faci alti prieteni? Sa intelegem ca nu esti o persoana sociabila, si faptul ca refuzi sa intri in contact si cu alti oameni, cel putin colegi de ai tai, este cat se poate de clar ivirea unei probleme.Nu te agata de un om doar pentru tu nu doresti sa-i vezi pe ceilalti, insa atitudinea ta, da de gandit. Nu este normal felul in care tu vezi lucrurile si actionezi, drept urmare terapia te-ar putea ajuta. Mergi si discuta cu un psiholog.

Stralucire Divina 10:42am Mar 17
In viata, in relatii , trecem prin tot felul de perioade. Cateodata noi…cateodata celalalt – daca tii la relatia asta – ofera-i iubire – neconditionat de ce face ea – timp si rabdare. Asta te va ajuta pe tine sa fii ok – si apoi timpul isi va spune daca veti trece peste obstacole sau va veti desparti in armonie, tu simtind care va fi drumul tau – alaturi de ea sau fiind tu impacata, ca ai facut tot ce ai putut iar ea are alt drum. Drumul tau e impacarea cu tine, daca esti bine cu tine poti sa oferi cadura, liniste si celuilalt sa stea langa tine. Nu te grabi.

Ana Maria Draghici 11:47am Mar 17
Salut! Nu trebuie sa iti fie frica sa iti faci prieteni noi. Chiar daca experimtele trecute iti spun ca nu e bine sa incerci, ca nu vei reusi, trebuie sa incerci mereu sa gasesti noi oameni care sa stea langa tine cand iti este greu. De cele mai multe ori, prieteniile din scoala sunt trecatoare. Sunt foarte putine cazurile cand o astfel de prietenie dureaza si dupa terminarea scolii. Nu trebuie sa iti construesti viata in jurul acestei prietenii. Incearca sa lucrezi cu tine. Sa devii buna in cea faci. Sa excelezi in invatatura. Astfel, vei cedea cati prieteni ai sa "atragi". Nu respinge ideea de noi prieteni pentru- ca, este unul din fundamentele vietii. Iti doresc o zi frumoasa!! Pa!!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile