Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma confrunt cu o problema. De fiecare data cand bate vantul mi-e frica, de fiecare data cand merg cu masina mi-e frica, mai ales cand vad tiruri, ma sperii cand aud anumite zgomote, cum sa fac sa scap de aceste frici?

Terapeuti.ro 7:41am Dec 15
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

buna ziua.ma confrunt cu o problema…de fiecare data cand bate vantul afara mi-e frica…de fiecare data cand merg cu masina mi-e frica mai ales cand vad tiruri…ma sperii cand aud anumite zgomote…cum sa fac sa scap de aceste frici?am 2 copii si sunt casatorita de 7 ani…frica de masina a aparut in urma cu 5 ani dar s-a accentuat maai puternic de aproximativ de un an,si de aceea nici nu am mai plecat din localitate…ce pot sa fac sa trec peste?


Lia Oltean 8:43am Dec 15
Cum a apărut această frică? Puteți identifica un eveniment în urma căruia s-a intensificat? Un cumul de factori? Recomand să solicitați o evaluare pentru a putea începe un demers terapeutic colaborativ. Faptul că această frică vă afectează diferitele arii ale vieții, putând de asemenea fiind modelată copiilor dvs., sugerează că ea necesită adresabilitate.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita