Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFratele meu de 16 ani consuma droguri. Nu mai frecventeaza scoala, acasa nu mai vine nici macar noptile. Era un inger de copil. Acum este rau, dur, umbla nespalat si neingrijit.

Terapeuti.ro 7:57am Nov 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună ziua! Vă scriu în speranța unui răspuns care să mă ajute… Acasă am o atmosferă neplăcută. Fratele meu de 16ani consuma droguri. Acum două seri au fost sunați părinții să.l ia de la poliție pentru ca a fost prins. I s.a făcut dosal penal. Nu mai frecventează școală acasă nu mai vine nici măcar nopțile. Nu asculta de nimeni.. Știm despre el ca fumează de f mult timp și ca lipsea mult, dar până acum venea noaptea acasă. Recent am aflat ca mamă e foarte bolnavă cu inimă, așadar mi.aș dori din suflet să o scutesc de supărări. Vă rog dati.mi un răspuns…un sfat cum l.aș putea ajuta să nu mai consume droguri. Nu știm cum l.am putea readuce la școală. Era un înger de copil.acum este rău, dur, umbla nespălat și neingrijit. Vă mulțumesc. Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavastra.


Doina Zamfirescu 8:17am Nov 20
Apelati la un terapeut specializat in dependenta de substante. Cat mai curand.

Lia Oltean 8:27am Nov 20
Subscriu. Apelați la ajutor specializat. Aveți nevoie de sprijin, atât pentru el, cât și dvs., ca familie, pentru a gestiona mai bine situația.

Psihologul Va Raspunde 12:46pm Nov 20
Nu apelati DVS la un terapeut specializat, daca problema este a lui. Psihoterapia are efect doar daca exista o IMPLICARE comuna, benevola, de ambele parti. Daca el doreste sa se autodistruga, cautati cauzele acestui comportament in interiorul familiei… Fara eliminarea cauzelor, nu veti reusi nimic.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed