Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotul meu consuma cocaina…

Terapeuti RO 8:15am Dec 3
Mesaj:
Buna ziua.Spuneti va rog cum pot sa-mi ajut sotul care de o luna si ceva a început sa consume cocaina?Ceva medicamente sau ce ma puteti sfatui.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:49am Dec 3
il puteti ajuta doar daca se ajuta singur. Este nevoie sa rupa contactul cu furnizorul, sa se trateze la un centru specializat, psihoterapie pt a identifica sursa. Specialistii unui centru de dezintoxicare va pot indruma cel mai bine. Succes!

Oana Bodor 1:32pm Dec 3
Mai jos aveti un link catre mai multe informatii. Dar, sotul trebuie sa decidavsa faca ceva in sensul asta: http://www.dependenta.ro/tratament-dependente/spitalizare-dezintoxicare/2-uncategorised/21-crucea-albastra-centrul-de-tratament-pentru-dependente-barbati

Ganea Cornelia 1:49pm Dec 3
nu stiu cat va ajuta sfaturile de rigoare.am fost in situatie asemanatoare insa de ceva gratis si eficient nu am avut noroc.am cerut ajutor in stanga,in dreapta,nimic…totul costa enorm.cel mai bun exemplu negativ este acel dr daca-l mai pot numi asa care primea bani ptr metadona.RUSINE!imi da un motiv in plus sa nu ma mandresc ca altii,ca sunt roman.furam,furam,furam…

Mar Dum 5:17pm Dec 3
felicitari pentru sinceritate. Cred ca in primul rand este vorba de anturaj. primariile ofera ajutor gratuit prin centree de psihoterapie pentru cazurile sociale. totusi, nici o terapie nu are succes daca clientu-l nu isi doreste. Incercati la Sectorul 4/ Succes.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed