Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFetita mea de 3 ani si 8 luni a inceput sa faca treaba mare pe ea la gradi. Poate fi vorba ca nu mai doreste sa mearga la gradi?

Terapeuti RO 9:18am Dec 9
Mesaj:
buna ziua,fetita mea de 3 ani si 8 luni a inceput sa faca treaba mare pe ea la gradi. acasa nu face,se cere la olita …cum credeti ca ar trebui sa reactionam?
va multumesc anticipat
poate fi vb ca nu mai doreste sa mearga la gradi?

Aurelia Ciobanu 9:37am Dec 9
Buna. Cel mai probabil este vorba despre enconpresis Dificultatile legate de integrarea copilului intr-un mediu social organizat precum gradinita sau scoala poate avea astfel de raspunsuri somatice. Daca episoadele devin acute, ar fi indicata interventia unui psiholog.

Daniela-Monica Guzu 11:44am Dec 9
mai aveti copii in afara de fetita de 3 ani si 8 luni?

Neli Pena 12:27pm Dec 9
Daca acasa, fetita cere la olita, iar la gradinita face in pantaloni, poate fi intentionat. Encoprezisul poate surveni involuntar, ocazional dar si intentionat.Indiferent de cum se prezinta eliminarea(accidental sau ocazional), copilul trebuie vazut de un psiholog.Ii este necesara o evaluare clinica in vederea stabilirii unui diagnostic si a identificarii cauzelor.Vorbiti si cu medicul de familie al fetitei.

Hortensia Mihailescu 12:35pm Dec 9
In primul rand observati daca s-a schimbat ceva la gradi

Catalina Kiki 1:11pm Dec 9
Poate ii e teama sau rusine sa ceara voie sa merga la toaleta… Discutati mai mult cu ea, faceti o sceneta cu papusele in care papusica “pateste” la fel.

Eugenia Barbu 3:14pm Dec 9
Ar trebui sa-i -cere.-ti educatore-i sa ramane-ti o zi la g radi sa vd cum rea czioneaza.

Viorel Mocanu 7:19pm Dec 9
problema nu e la fetita dumneavoastra ci la gradinita… teama o determina sa faca pe ea… de obicei la gradinita ii incoloneaza si ii duce la toaleta. Exista “o impunere ca toti sa isi face nevoile”… si daca nu iti vine ce faci? ca data viitoare nu se merge individual… luati in calcul si acest aspect


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed