implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFac terapie cu un medic. La inceput imi facea complimente, iar la a treia sedinta a incercat sa se dea la mine. Nu stiu ce sa fac, sa continuu terapia sau nu?

Terapeuti RO

Mesaj:
Buna nu stiu cum sa incep , fac terapie cu un medic de la inceput imi facea complimente iar la a treea sedinta a incercat sa se dea la mine eu am refuzat iar el sia continuat sedinta mai departe de parca nimic nu a fost , nu stiu ce sa fac sa continuui mai departe terapia sau nu nici nu stiu cum sa ma comport.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

daca sunteti sigura de intentile lui, atunci il puteti reclama. Dvs. ce simtiti? Doriti sa continuati? Daca ceva va spune ca nu este ok atunci nu mai mergeti. Succes!
 1

Paula Ţintă

Sa renunti la terapeut!
 1

Maddie Ancuta

cum adica sa se dea la tine? asta este o acuza destul de grava pe care tu tb sa o demonstrezi ca este adevarata. Nu stiu ce terapie faci… dar posibil sa fie doar in mintea ta. Se intampla adesea ca pacientul sa aiba fantezii cu medicul :) ptr ca in sfarsit gaseste o pers care o/il asculta si de aici imaginatia mai departe lucreaza. Imaginatia intr-o minte oricum cu probleme.
 2

Elchi Li Eli

terapie cu medic? e psihiatru? ginecolog?..dar daca relatia cu medicul e tensionanta pt tine, renunta la el

Stralucire Divina

…adevarul e intodeauna in functie de..circumstante, persoane…infiniti factori…nu stim noi dinafara …..d-na Maddie Ancuta, in spatele oricarei profesii sunt oameni.. n-ati vazut barbati care indiferent de profesie cred ca tot ce zbora se mananca si interpreteaza semnele cum vor ei? …sau femei….Daca tu esti clara si ferma pe ce rol esti tu acolo ..iar daca cealalta continua pe un altfel de drum decat ARATI tu ca esti…mai bine pleci.Cred ca e o fraza simpla – ” Defineste-te tu cine esti si ce esti in acea relatie…si comporta-te ca atare”
 4

Mar Dum

Mai scurt, schimbati terapeutul:
1. daca aveti dreptate, este nedontologic si musai schimbati terapeutul desi ii spuneti medic???
2. daca si cu al doilea si cu al teilea se intampla la fel ar trebui sa va intrebati daca nu este ceva in regula in modul in care interactionati si este posibil ca ei sa va fi testeat, dar nu putem cunoaste mortivatiile fiecaruia.
3. Incercati cu o terapeuta. Daca se intapla la fel….
 1

Maddie Ancuta

Ca sa ti risti o cariera care se formeaza in 20de ani si in care tb sa inveti continu? :) ptr o partida de sex? Sa risti sa fi dat in judecata si sa ti se ridice dreptul de a profesa.. da si medicii gresesc..dar am o indoiala in acest caz

Doctorul Terapii Complementare

Sfatul meu este să continui tratamentul cu medicul cu care ai început și numai dacă se repetă intenția de-a se da la tine să cauți altul.

Mihaela Munteanu

schimba terapeutul

Ion Monica

schimba medicul terapeut
e o incalcare a eticii profesionale
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile