consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cateva luni nu ma mai recunosc. Nu pot sa ma odihnesc noaptea asa cum ar trebui, sunt mai tot timpul obosita, nervoasa si fara chef de nimic.

Terapeuti RO 8:30am Jan 19
Mesaj:
Buna ziua!De cateva luni nu stiu ce se intampla cu mine.Nici eu nu ma mai recunosc.Nu pot sa ma odihnesc noaptea asa cum ar trebui,sunt mai tot timpul obosita,nervoasa si fara chef de nimic.Atunci cand prietenul meu este la munca si eu raman singura acasa sunt tot timpul suparata, simt ca nu am nici un rost si imi vine sa plang tot timpul.Atunci cand vine vorba de munca mea este si mai grav.Nu pot sa ma concentrez, simt ca nu mai imi place si ca as vrea sa imi schimb cumva locul de munca.Problema este ca am facut 3 ani de facultate pe acest domeniu si acum ma pregatesc sa termin ultimul an de master tot in domeniu.Sunt educatoare si mi-am ales meseria pentru ca mi-a placut de la bun inceput.Acum in schimb simt ca nu fac ceea ce imi place.Sunt foarte stresata pentru ca am foarte multe examene si inspectii si ma gandesc ca nu o sa le fac fata si din acest motiv imi vine sa renunt.Imi vine sa stau inchisa in casa si sa nu fac nimic.De ce oare?Ce sa fac sa scap de aceasta stare s
i sa fiu asa cum eram eu inainte?Ma simt sufocata.Multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:06am Jan 19
pare sa fie vorba despre o usoara stare depresiva din cauza stresul cumulat. Consiliere psihologica v-ar prinde bine. Succes!

Doina Zamfirescu 9:35am Jan 19
Probabil resimtiti o presiune foarte mare din cauza examenelor si inspectiilor si asta va influenteaza dispozitia si simtiti ca nu va mai place ce faceti sau nu mai puteti tine ritmul si atunci nu mai vreti sa faceti nimic. Probabil ca si asteptarile dv. contribuie la presiunea pe care o resimtiti. Va recomand sa apelati la un terapeut impreuna cu care sa identificati cauzele si sa descoperiti cum puteti gestiona situatia astfel incat sa va schimbati dispozitia.Succes!

Emanuel Prichici 7:33pm Jan 20
exista mai multe metode de a te relaxa: bai calde, plimbari in natura, intr-un parc, intr-o gradina botanica, ascultat muzica lenta etc


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed