Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu am fost la psihiatru, deci nu pot sa spun daca sunt in depresie sau nu. Cand eram mai mica eram luata peste picior de toata lumea si batjocorita ca sunt cocosata.

Terapeuti RO 9:07am Dec 23
Mesaj:
Nici nu stiu cum sa incep. Nu am fost la psihiatru pana acuma deci nu pot sa spun daca sunt in depresie sau nu. Cand eram mai mica eram luata peste picior de toata lumea si batjocorita ca sunt cocosata si asa ( cam pe la 14 ani) o trecut, nu i’am dat importanta. In generala eram prima dar dupa ce am vazut ca imi merge capul am lasat’o mai moale in liceu si am ajuns sa am medii mai mici ( pe la 8.50 ). Am avut prieteni, ieseam deseori, prin clasa a 9′a m’am apucat de fumat. Asa k fost anturajul. Am avut iubiti si asa, dar cand venea vorba de sex niciodata nu am putut s’o fac cum trebe. Nu aveam apetit. Imi era ciuda ca niciodata cand faceam nu reuseam sa ajung la orgasm. Dadeam vina pe mine si incepeam sa plang si ma faceam in toate felurile. Cand aveam eu iubit am inceput sa ignor persoanele de langa mine, sa nu mai ies, sa ma onchid in mine ( pana si de parinti m’am detasat, nu am chef sa’i sun, nu vreau sa vrobesc, dar nu stiu de ce ). Am ajuns si la stagiul ala cand nici muzica care iti placea nu o mai ascultai, numai dealea de jale, de plans, de despartit, broken heart etc. Dupa s’a intamplat ca ai mei s’au despratit ( de mica eu nu eram apropiata de mama, tot ce vorbeam si asa vorbeam cu prietenele pentru ca nu era comunicare in familie ). Am ajuns sa venim in alta tara ( inainte sa venim aveam un iubit extraordinar, as fi facut totul ptr el dar nu a fost sa fie ). De cand sunt aici lucrez, invat, tata ii si el aici si incearca sa imi fie alaturi dar parca tot nu ii de ajuns. Ma simt atata de singura si goala in suflet de numa. Si inafara de chestia asta mai am si zile cand sunt normala, alta cand m’apuca toti dracii, nu te poti intelege cu mine. Intr’un minut is bine, intr’alta is nervoasa foc sau m’apuc sa plang de niste chestii care nu’si au rostul. Seful imi zice ca is o persoana sensibila si ma aprind foarte repede ( blown up feelings ) ceea ce cred ca ii adevarat. Dar cateodata nu le pot controla. Si simt ca daca mai continui asa am sa pierd tot. Deja nu mai pot. Ma puteti ajuta va rog cu un sfat ?

Doctorul Terapii Complementare 9:28am Dec 23
Încearcă un tratament cu tinctură de Valeriană 2 x 2 ml și seara la culcare 4 ml într-un pahar cu 100 ml apă. Caută un psiholoterapeut și în paralel fă psihoterapie. Psihologul te va sfatui dacă trebuie sau nu să mergi la psihiatru. Sănătate!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:01am Dec 23
nu trebuie sa fie neaparat nevoie de un diagnostic in situatia ta… mai mult de indrumare si intelegere. Un psihoterapeut te poate ajuta in acest sens. Succes!

Daniela Marinela Achim 10:49am Dec 23
Citeste te rog despre terapia bowen.Este o terapie holistica care cred ca ti se potriveste si tie .Rezolva toate problemele si sufletesti si trupesti.site ul pentru Romanaia e bowtech.ro sau bowen.ro.Eu personal am facut cateva sedinte si este absolut incredibil cum lucreaza!De aceea mi-am si permis sa ti -o recomand.Sanatate!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile