consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel in varsta de 2 ani si 7 luni, care are grave probleme cu sociabilitatea.

Terapeuti RO 10:46am Jan 16
Mesaj:
Am un baietel in varsta de 2 ani si 7 luni si are grave probleme cu soaciabilitatea. De exemplu, daca merg in vizita la o ruda sau la o persoana cunoascuta si daca nu a vazut-o o perioada, refuza sa intre, se ascunde, plange, face crize, vrea sa plece cu orice pret, ma trage spre usa. Iar in ceea ce priveste contactul cu persoanele straine, e mai dificila situatia si comportamentul, pana ne luam la revedere. Dupa ce e constient ca pleaca isi schimba reactia, se linisteste, se simte din nou in siguranta.La fel procedeaza si cu persoanele care ne viziteaza. Precizez ca el locuieste cu mine si bunica, tatal e plecat pe perioade mai lungi in afara tarii in interes de serviciu, dar cand revine nu il accepta in mod natural, la fel procedeaza si cu copilul vecinei, care a fost mai prezent in viata lui, el e mai mare cu 5 ani. Are uneori momente in care o respinge si pe bunica cu care locuim, o scoate din camera sau plange cand o vede, dar apoi isi revine.Practic, e dependent de mine
. In copilarie mi s-a spus ca si eu eram timida, dar nu in acest fel. Ce pot face, cum il pot integra mai bine? Mi-e foarte teama ca nu o sa-l pot inscrie la o gradinita in situatia aceasta.Va multumesc!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed