consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am plecat de la firma la care lucram pentru a deschide firma cu un coleg. Treaba merge bine, dar el ma acuza ca lucrez si pentru alti colegi, ceea ce nu este adevarat!

Terapeuti RO 8:39am Jan 20
Mesaj:
Buna. Din noiembrie am plecat de la firma la care lucram pt a deschide firma cu un coleg. Treaba merge bine-agentie imobiliara. El ma acuza ca lucrez si pt alti colegi-actualizez anunturi, le programez intalniri, ceea ce nu este adevarat! Nu se bazeaza pe fapte reale, ci doar pe coincidente- gen:eram si eu la birou cand si-a reactualizat x coleg
anunturile => eu am facut-o. Nu mai pot indura asta! Nu suport sa ma acuze cineva de ceva ce nu fac! Am incercat sa il conving sa mergem la detectorul de minciuni sa vada ca nu mint, dar refuza-zice ca se face de rusine! Cum sa rezolv situatia???

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:37am Jan 20
incercati sa faceti o discutie ‘fara orgolii’ pe masa. Daca nu vrea sa inteleaga… poate ar alte motive pt acest comportament, dar macar sa va zica. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed