implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMama mea este plecata de aproximativ 5 ani in strainatate, iar tata lucreaza de dimineata pana seara. In acest timp eu am stat mai mult singura. Am perioade foarte dese cand ma simt deprimata, agitata, nu-mi gasesc locul in casa, nu-mi pot pune ordine in viata.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:
Buna ziua!
Mama mea este plecata de aproximativ 5 ani in strainatate iar tata lucreaza de dimineata pana seara.. In acest timp eu am stat mai mult singura, asta pana de curand. Am perioade foarte dese cand ma simt deprimata, agitata, nu-mi gasesc locul in casa, nu-mi pot pune ordine in viata… Ma simt neimplinita, nefericita desi nu cred ca as avea de ce sa ma simt asa… Pot spune ca am totul, parintii, prietenii, iubitul, familia dar eu tot singura si deprimata ma simt… Cum as putea sa ies din starea aceasta?!
Multumesc anticipat!

Botezat-Antonescu Radu Andrei

ma gandesc ca a devenit ceva obisnuit pt tine sa traiesti singura, chiar daca acum nu mai este cazul, ramane acel sentiment construit in cei 5 ani (cel putin). Ti-as recomanda sa te focalizezi mai mult pe prezent… pe faptul ca acum nu mai esti singura si te poti bucura de compania celorlalti din plin. Succes si spor la relationat. ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile