implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie de doi ani, iar iubita mea are doi copii din doua casatorii. Tatal unuia dintre copii suna incontinuu, ba sa vada ce face baiatul, ba sa vada ce face fosta sotie, dimineata, seara, noaptea… Acest lucru ma streseaza si imi este frica sa nu se intoarca la el.

Terapeuti RO 9:05am Mar 16
Mesaj:
Sunt Dragos,am o relatie de doi ani cu iubita mea. Aceasta are doi copii din alte doua casatorii. Tatal unuia dintre copii suna incontinuu ba sa vada ce face baiatul ba sa vada ce face fosta sotie,dimineata,seara,noaptea… Acest lucru ma streseaza si imi este frica sa nu se intoarca la el. Ce pot face?????

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:52am Mar 16
puteti discuta deschis cu partenera Dvs. si sa gasiti o solutie la aceasta problema impreuna. Sunteti totusi un cuplu. Succes!

Doina Zamfirescu 10:31am Mar 16
Comunicati cu partenera dvs. pentru a gasi o solutie convenabila pentru amandoi.

Oana Ab 10:51am Mar 16
Ti-a trebuit mult curaj sa intri intr-o asemenea relatie, si tot la curaj trebuie sa apelezi in solutionarea problemelor ivite in tot acest timp. Fostul sot al partenerei dvs. cauta sa creeze confuzie, sa bulverseze atat starea acesteia, a copiilor, cat si a dvs. Tatal niciodata nu va fi impiedicat sa-si asume responsabilitatea pe care o are fata de copilul minor, insa trebuie retinut ca si aceasta se face in anumite limite. Daca partenera dvs. continua sa accepte o asemenea situatie jenanta, este pt dvs. un semn mare de intrebare. Cautati sa discutati, ca mai apoi sa luati decizii.

Mar Dum 4:37pm Mar 16
O fi el tatal copiilor dar dumneavoastra sunteti sotul. Din moment ce sotia accepta situatia, intrebatii pe amandoi cum s-ar simti bunaoara in locul dumeavoastra. In functie de raspuns veti sti cum stati si veti putea lua o decizie. Nu fortati nota, incercati pt inceput doar clarificari.

Naprusel Domnita 7:54pm Mar 16
Ai încredere în ea. Pur şi simplu

Marilena Popa 6:25am Mar 17
Prietena/soția este cea care trebuie sa traseze limitele. Sa nu ii răspundă când suna la ore nepotrivite, sa mențină conversația la subiect- în cazul de fata legata de copil, etc. Discutați cu ea despre asta.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile