implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o “relatie” de aproximativ 5 ani cu un barbat insurat. Il iubesc enorm insa ma jigneste, ma domina… Nu am puterea sa il las.

Terapeuti.ro 7:41am Jun 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună… Am o "relatie" de a aproximativ 5 ani cu un bărbat care este însurat. Cand m-am implicat în această relatie eram mai naivă si nu am constientizat în ce ma bag. Realizez ca am gresit… Problema este ca il iubesc enorm dar asta nu mai poate continua asa… Ma jicneste
Ori de câte ori are ocazia… Ma domina . Stie ca il iubesc mult si profita de asta. Pana acum am tot zis ca ne despartim de sute de ori si eu si el.. insa el l-am cautat mereu ca sa ne împacam. Nu am puterea sa il las. Este si diferenta mare de varsta… Ce sa fac? Ma consum, plâng si nimănui nu ii pasa… Ajutor…


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:43am Jun 9
ati incercat sa discutati cu un psihoterapeut despre aceasta relatie de dependenta? Ma gandesc ca v-ar fi de folos in ideea de a ajunge la ‘radacina problemei’ si a o inlatura. Se poate, succes!

Mihaela Comisel 8:20am Jun 9
Vad ca aveti determinarea si constientizati situatia in care va aflati. Cu putin ajutor si cu un plan pe care-l veti face in cabinetul de psihoterapie alaturi de un psiholog veti intelege in primul rand alegerile pe care le-ati facut pana acum si veti putea sa luptati cu dependenta dvs. Nu lasati sa va strice viata o relatie toxica si care nu duce nicaieri.

Carmen Ontanu 9:40am Jun 9
Pe el il iubiti, dar pe dumneavoastra ?

Nicoleta Saulea 10:44am Jun 9
Deci ai o relatie cu un barbat insurat…himm, oare cum crezi ca se simte cealalta? Pentru ca si tu esti o cealalta pentru ea…si de 5 ani, oare te-ai gandit vreodata de ce mai este inca in "casnicie" cu aceea persoana si nu a lasat-o pentru tine?! Si este de 5 ani cu tine si de 5 +++ cu cea care ii este sotie! Scuza-ma ca te intreb ai un pic de orgoliu, te iubesti putin, ai respect fata de tine, te complaci in situatia asta? Nu am nimic cu faza ca am o relatie cu un barbat insurat…dar totusi de 5 ani…si el nu a divortat, despre ce vorbim?! Eu cunosc relatii care da frate, el insurat, a divortat si s-a luat cu cealalta…dar la tine sorry ma bate tare!

Nicoleta Saulea 10:46am Jun 9
Si scuze daca am fost prea dura! Dar gandeste-te la tine! Si pune in balanta tot!! Ce e bine si ce e rau si apoi tragi linie. Iti doresc bafta, iubire si intelepciune!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile