Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie cu un baiat de aproape 4 luni. La inceput totul a fost OK, dar acum e mai rece, distant si mi-a zis ca are nevoie sa-si acorde mult timp lui si sanatatii lui (a avut un accident acum 7 luni).

Terapeuti RO 7:34am Mar 24
Mesaj:
Buna ziua. Am o relatie cu un baiat de aproape 4 luni.Noi ne cunostem de cativa ani,am fost si colegi dar doar de 3 luni am inceput sa avem sentimente puternice unul fata de celalalt.Tin sa mentionez ca el a avut un accident acum 7 luni si in urma acelui accident a petrecut foarte mult timp prin spitale, pe la recuperari si inca mai are de facut cateva proceduri.La inceput totul a fost ok, eu eram cel mai bun lucru din viata lui de la accident incoace.La doua luni de relatie a fost nevoit sa mearga in alt oras pentru recuperari timp de 3 saptamani si asa ne-am cam distantat. Dupa ce s-a intors a fost bine cel putin timp de o saptamana iar dupa acea saptamana si-a cam schimbat atitudinea fata de mine.E mai rece, distant si acum mi-a zis ca are nevoie sa-si acorde mult timp lui si sanatatii lui.As vrea sa stiu oare din ce cauza a aparut schimbare aceasta?Eu intotdeauna l-am inteles si am inteles si faptul ca cea mai importanta e sanatatea lui si am lasat relatia sa decurga in asa fel incat sa-i fie lui mai bine.Aceasta schimbare sa fie din cauza problemelor de sanatate sau pur si simplu s-a plictisit de mine?Eu tin enorm la el si as vrea sa-i fiu alaturi im continuare. Tin sa mai mentionez ca in ultimul timp s-a distantat si de prietenii lui apropiati.Astept cu nerabdare un raspuns.

Anton Gabriel 10:27am Mar 24
Ma tem ca nu stiu exact toate detaliile relatiei voastre ca sa pot spune exact, dar cel mai de bun simt lucru posibil este sa fii alaturi de el. Vorbeste cu el, spune-i ca esti acolo pentru el daca are nevoie dar in acelasi timp acorda-i spatiul necesar ca sa se recupereze.Majoritatea dintre noi barbatii suntem prea orgoliosi ca sa cerem ajutor, asa ca preferam sa facem totul pe cont propriu.Daca nu o sa ii respecti spatiul si o sa te duci buluc peste el, o sa se retraga si mai mult. Ä‚sta este exact unul din acele cazuri in care a face nimic e cel mai bun lucru pe care il poti face. Asta este parerea mea, asa cum am spus nu stiu toate detaliile, dar sper sa iti fie de folos.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed