Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm cunoscut un tip in autobuz, am inceput o relatie serioasa, dar acum nu ma mai suna, nu raspunde la telefon…

Terapeuti RO 9:25am Feb 3
Mesaj:
Buna ziua, am si eu o nelamurire. Am cunoscut un tip pe data de 6 decembrie intr-un autobuz , am inceput sa vorbim pe autobuz , si abia apoi ne-am intalnit , dupa o saptamana , era atat de afectuos si dragut , efectiv imi facea o mare placere sa discut cu el , din 12 decembrie am inceput o relatie serioasa , dar duminica trecuta am avut surpriza sa vad ca nu ma suna , nu raspunde la telefon , il tinea inchis . In fine luni abia am dat de el si am aflat ca tatal sau este in spital la un pas de moarte , el este din Sibiu , dar acum s-a mutat in Arad ( iubitul meu ) si nu prea sta ok financiar si trebuie bani pentru a-l opera , efectiv este disperat , de la mine nu mai vrea sa accepte ajutor financiar ca l-am ajutat de prea multe ori , aseara am vorbit si mi-a spus ca vrea sa o lasam mai usor , el este genul de barbat care are un mare orgoliu si vrea sa se descurce singur , a zis ca vrea sa stea un timp singur sa se gandeasca la toate si ca ar vrea sa-si puna viata la punct .

Laura Virlar 9:29am Feb 3
Si nelămirirea este…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:34am Feb 3
poate ar fi o idee sa il asculti. Daca nu ne respectam nevoile in cuplu… atunci nu stiu cat de armonios poate functiona. Succes!

Doina Zamfirescu 9:35am Feb 3
Poate ca are nevoie de ceva timp sa gestioneze situatia despre care ati vorbit. Discutati cu el ca sa intelegeti ce anume inseamna "sa o lasati mai usor".
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile