consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am cunoscut un tip in autobuz, am inceput o relatie serioasa, dar acum nu ma mai suna, nu raspunde la telefon…

Terapeuti RO 9:25am Feb 3
Mesaj:
Buna ziua, am si eu o nelamurire. Am cunoscut un tip pe data de 6 decembrie intr-un autobuz , am inceput sa vorbim pe autobuz , si abia apoi ne-am intalnit , dupa o saptamana , era atat de afectuos si dragut , efectiv imi facea o mare placere sa discut cu el , din 12 decembrie am inceput o relatie serioasa , dar duminica trecuta am avut surpriza sa vad ca nu ma suna , nu raspunde la telefon , il tinea inchis . In fine luni abia am dat de el si am aflat ca tatal sau este in spital la un pas de moarte , el este din Sibiu , dar acum s-a mutat in Arad ( iubitul meu ) si nu prea sta ok financiar si trebuie bani pentru a-l opera , efectiv este disperat , de la mine nu mai vrea sa accepte ajutor financiar ca l-am ajutat de prea multe ori , aseara am vorbit si mi-a spus ca vrea sa o lasam mai usor , el este genul de barbat care are un mare orgoliu si vrea sa se descurce singur , a zis ca vrea sa stea un timp singur sa se gandeasca la toate si ca ar vrea sa-si puna viata la punct .

Laura Virlar 9:29am Feb 3
Si nelămirirea este…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:34am Feb 3
poate ar fi o idee sa il asculti. Daca nu ne respectam nevoile in cuplu… atunci nu stiu cat de armonios poate functiona. Succes!

Doina Zamfirescu 9:35am Feb 3
Poate ca are nevoie de ceva timp sa gestioneze situatia despre care ati vorbit. Discutati cu el ca sa intelegeti ce anume inseamna "sa o lasati mai usor".


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed