consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 28 de ani si am cunoscut o femeie pe internet, de 43 de ani, maritata si cu un copil. Sotul ei e mult mai in varsta decat ea si e bolnav, iar ea vrea doar sa aiba alaturi un barbat, sa se vada o data sau de doua ori pe saptamana.

Terapeuti.ro 8:51am Jun 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am 28 de ani si am cunoscut o femeie pe internet maritata, cu un copil, ea are 43. Toata discutia a inceput pe un site de socializare, ea fiind in cautarea unei persoane care sa-i fie alaturi, cu care sa se intalneasca. Precizez ca sotul ei e mult mai invarsta decat ea si e cam bolnav, dar ea nu vrea sa traiasca dupa aceea cu nimeni in casa, doar sa aiba alaturi un barbat , sa se vada odata sau de doua ori pe saptamana. Totul a decurs bine la inceput, ne-am intalnit, odata, de doua ori, vorbeam zilnic pe internat , la telefon. Apoi in urmatoarele 3-4 intalniri am avut si contact sexual. Simteam ca am gasit ceea ce-mi doream, nici eu nu ma gandesc la casatorie, imi doream exact acest lucru. De-a lungul relatiei, cand vorbeam imi zicea ca ma iubeste, ca ii e dor de mine, si alte vorbe, ne-am intels foarte bine, dar dupa un timp a inceput sa mai vorbeasca si cu altcineva iar treaba intre noi s-a racit, zicand ca nu se mai poate, ca a gresit. Eu eram constient de la inceput ca odata vom rupe totul , dar nu asa repede. Vreau sa va spun ca ea nu a fost prima femeie sau fata din viata mea cu care am avut acest lucru, dar ceea ce am simtit pt ea , n-am mai simtit pt nimeni, am inceput sa tin la ea, s-o iubesc. Acum cand totul s-a terminat i-am cerut doar cateva raspunsuri la niste intrebari puse de mine, dar ezita sa mi le dea, nu vrea. De ce a facut asta ? daca in interorul ei stia ca nu vrea cu adevarat. De ce la un moment dat cand eu am vrut s-o las, ea imi tirmitea mesaje, ca-i este dor de mine. Oare ce a insemnat pt ea toata relatia asta ? Eu am inceput sa tin la ea, sa o iubesc. A simtit ceva sau totul a fost doar un joc ? Oare cuvintele alea " iubire" si "dragoste" spuse de ea erau adevarate ?. In final am inteles ca trebuie sa o las in pace , daca ea asa vrea, dar totusi am ramas neimpacat, cu niste intrebari. Chiar ma intreb ca a tinut vreun pic la mine sau cuvintele alea si felul ei de-a fii erau asa ca intr-o scena de teatru ?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:55am Jun 30
sa inteleg ca va asteptati sa va raspundem noi la aceste intrebari?

Mar Dum 9:39am Jun 30
Cand veti gasi raspunsul la comportamentul dumneavoastra vis a vis de citez "De ce la un moment dat cand eu am vrut s-o las, ea imi tirmitea mesaje, ca-i este dor de mine", veti afla si raspunsul la comportamentul ei. Priviti lucrurile in profunzime si nu limitat la specificul acestei relatii. Succes !

Doina Zamfirescu 10:30am Jun 30
Cred ca si ea este la fel de confuza ca dvs. Asteptati raspunsuri pe care probabil ca nu le are inca.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile