Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 28 de ani si am cunoscut o femeie pe internet, de 43 de ani, maritata si cu un copil. Sotul ei e mult mai in varsta decat ea si e bolnav, iar ea vrea doar sa aiba alaturi un barbat, sa se vada o data sau de doua ori pe saptamana.

Terapeuti.ro 8:51am Jun 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am 28 de ani si am cunoscut o femeie pe internet maritata, cu un copil, ea are 43. Toata discutia a inceput pe un site de socializare, ea fiind in cautarea unei persoane care sa-i fie alaturi, cu care sa se intalneasca. Precizez ca sotul ei e mult mai invarsta decat ea si e cam bolnav, dar ea nu vrea sa traiasca dupa aceea cu nimeni in casa, doar sa aiba alaturi un barbat , sa se vada odata sau de doua ori pe saptamana. Totul a decurs bine la inceput, ne-am intalnit, odata, de doua ori, vorbeam zilnic pe internat , la telefon. Apoi in urmatoarele 3-4 intalniri am avut si contact sexual. Simteam ca am gasit ceea ce-mi doream, nici eu nu ma gandesc la casatorie, imi doream exact acest lucru. De-a lungul relatiei, cand vorbeam imi zicea ca ma iubeste, ca ii e dor de mine, si alte vorbe, ne-am intels foarte bine, dar dupa un timp a inceput sa mai vorbeasca si cu altcineva iar treaba intre noi s-a racit, zicand ca nu se mai poate, ca a gresit. Eu eram constient de la inceput ca odata vom rupe totul , dar nu asa repede. Vreau sa va spun ca ea nu a fost prima femeie sau fata din viata mea cu care am avut acest lucru, dar ceea ce am simtit pt ea , n-am mai simtit pt nimeni, am inceput sa tin la ea, s-o iubesc. Acum cand totul s-a terminat i-am cerut doar cateva raspunsuri la niste intrebari puse de mine, dar ezita sa mi le dea, nu vrea. De ce a facut asta ? daca in interorul ei stia ca nu vrea cu adevarat. De ce la un moment dat cand eu am vrut s-o las, ea imi tirmitea mesaje, ca-i este dor de mine. Oare ce a insemnat pt ea toata relatia asta ? Eu am inceput sa tin la ea, sa o iubesc. A simtit ceva sau totul a fost doar un joc ? Oare cuvintele alea " iubire" si "dragoste" spuse de ea erau adevarate ?. In final am inteles ca trebuie sa o las in pace , daca ea asa vrea, dar totusi am ramas neimpacat, cu niste intrebari. Chiar ma intreb ca a tinut vreun pic la mine sau cuvintele alea si felul ei de-a fii erau asa ca intr-o scena de teatru ?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:55am Jun 30
sa inteleg ca va asteptati sa va raspundem noi la aceste intrebari?

Mar Dum 9:39am Jun 30
Cand veti gasi raspunsul la comportamentul dumneavoastra vis a vis de citez "De ce la un moment dat cand eu am vrut s-o las, ea imi tirmitea mesaje, ca-i este dor de mine", veti afla si raspunsul la comportamentul ei. Priviti lucrurile in profunzime si nu limitat la specificul acestei relatii. Succes !

Doina Zamfirescu 10:30am Jun 30
Cred ca si ea este la fel de confuza ca dvs. Asteptati raspunsuri pe care probabil ca nu le are inca.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed