Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am mari probleme de comportament, mă uit ciudat la oameni, de parcă as vrea sa îi omor. Stau numai în casa, de dimineață până seara, mănânc foarte puțin. Am atacuri de panica când este multă lume lângă mine și stări de anxietate.

Terapeuti.ro 5:59am Jun 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!Vroiam sa va spun ca eu am mari probleme de comportament, mă uit ciudat pe oameni, de parcă as vrea sa îi omor. Mie frica sa îmi fac prieteni noi, o iubita din cauza ca am impresia ca as vrea sa omor pe toată lumea. Stau numai în casa, în camera mea de dimineață până seara, mănânc foarte puțin și mă tot gândesc dc am problemele acestea? Am atacuri de panica când este Multă lume lângă mine și stări de anxietate. Dk se uita lumea la mine pe stradă, mă uit imediat la el cu o privire de A-line omorî. Nu mai lucrez de 3 luni și mie frica sa merg la interviuri unde trebuie sa privesc angajatorul. Ce sa fac, sa merg la un psihiatru


Cristina Anghel 7:38am Jun 15
Da, v-ar ajuta foarte mult sa mergeti la un psihiatru. In functie de ce spune si el, probabil ca va fi nevoie si de psihoterapie. Cu putina rabdare o veti scoate la capat. Primul pas e facut, ati observat ca aveti o problema si vreti sa schimbati ceva. Succes, va tin pumnii!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita