Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani si sunt prietena cu un cuplu casatorit. Am observat insa ca sunt geloasa pe ea cand iese cu alte persoane si ma neglijeaza si in special pe el, care este in jurul a foarte multor domnisoare. Ii vreau doar pentru mine.esaj:Buna ziua, am doar o întrebare ce ma frăm…

Terapeuti RO 8:06am Mar 18
Mesaj:
Buna ziua, am doar o întrebare ce ma frământă de mult timp. Sunt minora, am 17 ani, sunt prietena foarte buna cu un cuplu căsătorit, țin la ei ca la un frate si sora, tata si mama, m.am ajutat enorm sa evoluez ca si persoana, ii iubesc efectiv, pe ei dar si pe copiii lor. Am observat in ultimul timp, adică de cand pot sa spun ca îmi sunt foarte apropiați ca sunt geloasa, pe ea cand iese cu alte persoane si ma neglijează, si in special pe el, care este in jurul a foarte multe domnisoare, nu înțeleg. Ii iubesc, dar nu in profunzimea aceea, iar de multe ori cedez nervos si se vede efectiv egoismul meu fata de el, ii vreau pt mine. Si nu suport sa ii vad acordând atenție altor persoane cum o fac cu mine, mai ales fete, știu ca exprima nesiguranța fata de relația mea cu ei.. Dar chiar vreau sa știu ce pot face, ma simt prost sa îmi vadă niște fete care "le activez" in momente de gelozie, Dvs ce credeți?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:26am Mar 18
eu cred ca este normal ce simti avand in vedere atasamentul fata de ei; ai investit foarte mult emotional si aceasta posesivitate este unul din efecte. Gandeste-te ca in adolescenta totul se exacerbeaza… se amplifica (asta e varsta :) ). Ce ai putea face este sa discutati toti trei despre sentimentele tale si sa gasiti impreuna o solutie. Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed