consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani, sunt eleva la un profil de filologie si nu stiu ce cariera sa imi aleg. As vrea sa urmez ceva care sa imi aduca si profit, dar si placere. Cum as putea afla care este meseria care mi s-ar potrivi?

Terapeuti RO 9:40am Jan 30
Mesaj:
Nu stiu ce cariera sa imi aleg. Imi doresc de ceva timp sa ma fac psiholog , pentru ca imi place sa patrund in mintea unui om , sa ascult o persoana, sa dau sfaturi si asa mai departe , insa nu cred ca s-ar castiga din meseria asta asa de mult si nu stiu daca ar fi ok pentru mine . Nu sunt deloc hotarata cu privire la facultatea pe care sa o urmez si nu stiu ce sa ma fac. Mai am srea sa merg la sri insa este foarte greu de intrat , mai ales pentru o fata. Chiar nu stiu ce mi s-ar potrivii . As vrea sa urmez ceva ce sa imi aduca si profit dar si placere. Chiar nu stiu ce pot face , cum credeti ca as putea afla care este meseria care mi s-ar potrivii? Nu am inclinatii spre nimic , nu am hobby .. Nu vad nimic ce m-ar atrage in mod special. Chiar nu stiu ce sa ma fac. Tin sa mentionez ca am 17 ani , eleva la un profil de filologie.

Tatu Nicoleta 10:11am Jan 30
Poate ti-ar prinde bine sa soliciti o sedinta de orientare in cariera de la psihologul scolii.

Doina Zamfirescu 10:23am Jan 30
Poti apela la un consiler vocational ca sa iti dai seama ce anume doresti si care sunt ablitatile tale.

Daniela-Monica Guzu 10:35am Jan 30
Un adevarat psiholog nu da sfaturi, nu patrunde in mintea oamenilor. El este o perfecta OGLINGA pentru pacientii/clientii lui, ii ajuta cu foarte multa rabdare sa isi gasesca ADEVARUL si raspunsurile care exista chiar in fiinta lor. Un consilier vocational te-ar ajuta foarte mult.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:39am Jan 30
mergi la un consilier vocational. Are uneltele necesare problemei tale. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed