Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am indragostit de un baiat, am petrecut momente frumoase, dar ne-am despartit dupa 2 luni… Dupa care, desi fiecare aveam un partener, ne-am intalnit intamplator si ne-am impacat..

Terapeuti RO 9:42am Jan 28
Mesaj:
Pai totul a inceput vara trecuta cand m.am dus la o prietena de a mea… M.am indragostit de un baiat… Am petrecut momente frumoase.. Ne.am despartit… Dupa 2 luni… Ne.am intalnit intamplator intr.un parc..desi fiecare aveam un partener am reusit sa scapam de toti si sa plecam amandoi la plimbare unde ne.am luat in brate ,ne.am sarutat… Dupa am fost din nou impreuna… Ne.am despartit.. Eu aveam un iubit… Am inceput sa vorbesc din nou cu fosta mea iubire din vara.. Ne.am impacat… Dar baiatului cu care fusese nu i.a picat bine afland asta pentru ca sunt prieteni…Asa am fost mult timp dupa cu el ne iubeam si chestii… Am aflat ca vorbeste cu o alta fata.. Si asta m.a durut..ajungand din nou la despartire… Acum eu inca il iubesc enorm au trecut 4 luni de cand ne.am despartit…sufar…m.am taiat pe maini… Incerc sa.l uit… Dar de fiecare data cand reusesc asta revine in viata mea trezind sentimentele pentru el… Nu stiu ce e de facut… Nici nu vrea sa mai auda de mine.. De fiecare data eu m.am despartit de el… Si asta mi.a zis ca i.a ranit sufletul… Eu sunt pesti si el fecioara…(zodiile noastre ) vreau sfaturi urgent!!

Terapeut Masaj 9:45am Jan 28
Ce vârstă ai?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:52am Jan 28
du-te urgent si stai de vorba cu un psiholog. Orice sfat ai primi pe internet nu are cum sa fie suficient in asemenea situatii!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19307 raspunsuri primite pentru 4104 intrebari
(in categoria actuala: 1362 raspunsuri primite pentru 288 intrebari)