Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatProblema mea e legata de relatiile cu oamenii. Nu pot sa interactionez cu ei si sa ma manifest, pentru ca imi este frica de faptul ca isi vor face o impresie negativa daca voi gresi ceva. Foarte des plang si ma gandesc la suicid.

Terapeuti.ro 8:47am Feb 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Nu pot discuta cu nimeni din familie, am fost tot timpul rezervată, si într-o oarecare măsură mi-i rusine sa le zic de slăbiciunile mele, de ceea ce simt ce vreau si ce nu.
Problema mea e legata de relatiile cu oamenii.
Făcându-mi studiile la universitate e clar ca e nevoie sa interactionez cu ei si sa mă manifest, dar eu pur simplu nu vreau sa fac asta din motivul ca îmi e frica ca isi vor face o impresie negativa daca voi gresi ceva,
Nu pot vorbi liber cu nimeni, absolut cu nimeni, despre trăirile mele lăuntrice,
Sunt foarte emotivă, si când apare o situatie neprevăzută ma pierd si nu stiu cum sa actionez si încep sa plâng, nu am ideie ce este cu mine, foarte des mă gândesc la suicid, foarte des plâng, si in familie e tot okay, adica nu ma jigneste nimeni, zilnic.


Botezat-Antonescu Radu 8:50am Feb 17
Investeste timp si efort intr-un proces psihoterapeutic de dezvoltare personala. Poti explora propria persoana in detaliu si gasi solutiile optime. Curaj! ;)

Carmen Ontanu 9:00am Feb 17
Ai nevoie de psihoterapie.

Lia Oltean 9:01am Feb 17
Sentimentele de inadecvare pe care le resimți pot fi abordate într-un demers terapeutic. Încearcă, vei găsi un mediu sigur în care sa poți fi ascultată fără a te simți judecată.

Clau Anki 10:00am Feb 17
Probabil constientizati un conflict intre sinele real si sinele ideal. Pentru a-l deslusi, cereti ajutor unui psihoterapeut. Fobia sociala care vine la pachet cu frica de respingere, se trateaza elegant cu psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Mihaela Roxana 11:44pm Feb 17
Din ce ati prezentat mai sus, mi se pare evident faptul ca asa cum nu ati putut avea si nu aveti incredere in membrii familiei dvs pentru a va comunica trairile, cu atat mai mult veti manifesta aceasi neincredere in celelalte persoane din viata dvs. Ar fi util pentru dvs sa explorati aceste ganduri despre cum v-ar putea altii percepe si frica dvs de a fi respinsa de ceilalti alaturi de un psihoterapeut sau consilier psihologic. Pe de alta parte, puteti incerca sa va atenuati preconceptiile despre cum ar trebui sa fiti "la universitate". Cel mai bun mod de a fi, de cele mai multe ori este cel in care va simtiti dvs confortabil. Daca va propuneti sa iesiti din zona de confort, ar trebui in primul rand sa vina dintr-o decizie personala si sa va inarmati cu putin curaj pentru a interactiona cu colegii dvs, puteti astfel proba o parte din temeri si ganduri negative si s-ar putea sa descoperiti ca lucrurile nu sunt chiar asa de "negre"pe cum vi le imaginati in raport cu ceilalti. Mult succes!

Mirela Dejeu 12:08am Feb 22
da-ti voie sa te ierti si sa te iubesti asa cum esti

Mirela Dejeu 12:08am Feb 22
http://vibratiavindecarii.blogspot.fr/2015/09/esenta-ta-exista-certitudine-versus.html


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed