consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu reusesc sa am o relatie foarte apropiata cu mama mea sau daca ne intelegem bine, o facem pentru o perioada relativ scurta.

Terapeuti RO 7:07pm Feb 14
Mesaj:
Buna ziua ! Am 21 de ani, sunt studenta si ma confrunt cu o problema aparent banala, specifica adolescentilor mai mult. Nu reusesc sa am o relatie foarte apropiata cu mama mea sau daca ne intelegem bine, o facem pentru o perioada relativ scurta. Certurile intervin din nimicuri si se comporta cu mine ca si cum as mai avea 12 ani. Nu sunt o fire libertina, nu merg in club prea des, adica nu i-as da motive sa ma tina asa din scurt.. Am incercat sa ii spun ca mi-as dori sa o simt mai prietena, dar nu reusesc sa schimb nimic..

Catalin Lazar 7:25pm Feb 14
Puteti schimba in cadrul unei terapii, felul in care intelegeti relatia cu ea, felul in care va intelegeti pe dvs. in contextul relatiei cu ea si semnificatia pe care o acordati atitudinii si cuvintelor mamei.

Viorel Mocanu 7:26pm Feb 14
Mama ta e prea grijulie si nu e rau insa totodata trebuie sa inteleaga ca virsta ta nu sta pe loc… esti deja majora. Comunicarea cu mama ta te-ar ajuta sa intelegi mai bine ce urmeaza in viata deoarece mama ta ca si adult a trecut prin ceea ce treci tu acum… mai este o situatie: depinde cum a fost perioada de debut a majoratului mamei tale sa nu cumva sa nu vrea sa se intimple ceva cu tine in aceasta perioada, lucru care e posibil sa se fi intimplat in acee perioada a majoratului dumneaei….

Eliza Panainte 10:13pm Feb 14
Buna, daca iti doresti sa rezolvi problema, intra pe privat, cunosc pe cineva care te poate ajuta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile