consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu pot sa-mi depasesc complexul de inferioritate. Am 19 ani si 1,56 inaltime.

Terapeuti RO 9:15am Feb 7
Mesaj:
Buna seara.Nu pot sa-mi depasesc complexul de inferioritate.Am 19 ani si 1.56 inaltime..In cazul meu nu se poate face nimic,mi-a spus si dna endocrinolog.Sunt o fata simpatica si foarte desteapta si cu toate aceastea nu ma simt bine in pielea mea din cauza inaltimii..Am ajuns sa simt o puternica invidie fata de toate bietele fete din jurul meu cu inaltimi de peste 1.60.Parca-i o boala..

Mihaela Gliga Preda 9:18am Feb 7
Buna, eu am 1,57 si sunt o femeie implinita, cu o familie frumoasa si cu o cariera la “inaltime”. Se poate si la inaltimea noastra, draga mea. Si apoi unde scrie ca fetele peste 1,60 sunt mai destepte si mai capabile? Ai incredere in tine!

Botezat Radu 9:37am Feb 7
este posibil sa ai prea mult ‘timp liber’ si mintea ta sa fi dezvoltat aceasta idee fixa (nu neaparat complex). Nu intereseaza pe nimeni in ziua de astazi ce inaltime ai, ci ceea ce faci. Iar pe baieti, cu atat mai putin ;)

Mihaela Gliga Preda 10:04am Feb 7
si apropo de baieti: pe lumea aceasta exista baieti care prefera fetele inalte si baieti care prefera mignonele; sotul meu are 1,82m. concentraza-te pe studiu. baiatul va veni el intr-o zi, cand nu te astepti.

Catalin Lazar 10:13am Feb 8
Foarte multe din persoanele de gen feminin care vin in terapie au issues legate de cum arata chiar fiind frumoase. Eu am intalnit de multe ori aceasta situatie, daca nu este inaltimea, considera ca sunt prea slabe, au picioarele altfel decat ar trebui sau nu au sanii cum ar trebui samd. Problema este nu numai de acum, dar ce vrei sa faci cu viata ta, din ce perspectiva vrei sa o traiesti, cea a omului frustrat ca nu arata altfel sau cea a omului centrat pe aspectele pozitive ale vietii? Felul in care te evaluezi, apreciezi va amprenta relatiile tale viitoare, intime, sociale etc.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile