consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nepotul meu de 5 ani inca face pe el treaba mare. Anul trecut a facut 2 operatii de hernie, iar anul acea inca una de apendicita. Ce poate fi?

Terapeuti RO 9:33am Feb 16
Mesaj:
Nepotul meu de 5 ani inca se scapa pe el cu treaba mare.Anul trecut a facut 2 operatii de hernie iar anul acea inca una de apendicita.desi nu cred ca e ceva de la operatii ca e dinainte problema.ce poate fi? Ce sa le zic parintilor sa faca?

Pisiologul De Serviciu 10:29am Feb 16
Pai de ce trebuie sa le spui tu parintilor ce sa faca? Ei nu vad ca micutul are o problema? Daca nu, tocmai asta e problema…cine stie cate altele nu vad parintii lui, iar copilul asa le atrage atentia asupra problemei familiei da fapt.
Binenteles, poti lua asta in calcul abia dupa ce s-au exclus eventualele probleme medicale ale micutului.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:31am Feb 16
primul lucru pe care vi-l recomand este sa excludeti o eventuala cauza fiziologica… acele operatii nu pot fi ignorate asa usor. Daca medicul specialist spune ca totul este ok si ca nu ar trebui sa apara asemenea incontinente, atunci ne putem orienta catre un psiholog specializat pe aceasta categorie de varsta. Succes!

Doctorul Terapii Complementare 11:06am Feb 16
Sa mearga cu copilul la un medic homeopat.

Madalina Grecu 3:39pm Feb 16
copilul a perceput operatiile ca pe o trauma ..trebuie de vorbit cu un psihilog -scuze admin pt raspuns dar nimeni deocamdata nu s-a gandit la aceasta varianta

Viorica Petrache 4:11pm Feb 16
Bunica spune că problema exista si înainte de operaţii.

Andreea Deea 4:36pm Feb 16
Daca dpdv medical e totul ok, urmatorul pas ar fi sa mearga la un psiholog.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 4:38pm Feb 16
Dna Madalina Grecu obs este foarte ok… sunt sigur ca ne-am gandit la ea dar mai intai avem nevoie de parerea medicului pt a putea confirma sau infirma diverse ipoteze psihologice. Sa speram ca primim un feedback. Multumim pt contributie.

Mihaela Pruteanu 5:38pm Feb 16
Am si eu un baietel care afacut la fel. Acum are 11 ani .Nu se mai intampla.Dar mi s-a spus ca ar fi omproblema cu ungerea pe intestine, si trebuie sa bea multe lichide si sa consume foarte multe supe, bors si tot ceea ce presupune lichid, mai putine dulciuri, multe fructe si legume ceea ce presupune fibre. a functionat, cand uita are probleme cu balonarea si dureri de burta, se constipa si se duce greu afara.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed