consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama isi dorea sa fiu baiat si, in plus, m-am mai nascut si cu un defect fizic. In gimnaziu si liceu am fost baiaia de joc a colegilor de clasa.

Terapeuti RO 10:43am May 1
Mesaj:
Ma numesc karla si am 27 de ani. Venirea mea pe lume a fost o surpriza deoarece parintii mei, in special mama, isi doreau sa fiu baiat. Am o sora cu cativa ani mai mare. Multa vreme in copilaria as fi vrut sa fiu baiat asa cum ar fi dorit parintii mei.
Si daca am tot venit pe lume pe langa ca eram fata, am mai venit si cu un defect fizic, am fost dusa la multi medici dar nu s-a gasit nici un remediu. Imi amintesc cum la fiecare vizita la acei medici mama plangea spunand ca am fost un copil dorit si nu stie de ce am aceasta problema.
In gimnaziu si liceu, am fost baiaia de joc a colegilor de clasa, a baietilor din clasa.
Viata mea sentimentala este un mare esec, mereu ma indragostesc de baieti indisponibili afectiv, pentreu multi sunt decat camarada perfecta pe umarul careia pot sa-si verse naduful sau supararea si atat. Toti baietii care au trecut prin viata mea mi-au acordat atentie putin apoi m-au ignorat, respins si nu au vrut vreo relatie cu mine. Poate si eu ma indragostesc prea usor de acei baieti care imi acorda putina atentie, dar sunt atat de avida de iubire.
Mereu traiesc cu impresia ca nu trebuie sa ii supar ce cei din jur, ca parerea mea nu conteaza asa mult, si ca ceilalti au dreptate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed