Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMa simt captiv intr-un corp care nu-i al meu, de cand ma stiu, din primele amintiri…

Terapeuti.ro 8:38am Feb 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna!
Ma simt captiv intr-un corp care nu-i al meu.. de cand ma stiu, din primele amintiri, si pana acum (25 ani) nu mi-a trecut, am un corp de fata, dar niciodata nu m-am simtit fata, nu ma imbrac ca fetele, nu ma machiez, nu ma atrag subiectele pe care le discuta fetele, nu am nimic comun cu fetele decat corpul care nu-mi apartine, mi-e si scarba cand ma uit la mine, nu stiu la cine sa merg, as vrea sa ma ajute cineva, sa-mi zica ce sa fac. Sufar atat de mult ca nu inteleg ce e cu mine, de ce nu-mi trece odata. Cand eram mic/a credeam ca, candva sigur o sa-mi creasca un penis, ca o sa fiu baiat, eram atat de sigur/a de asta, pentru ca nu ma vad altfel.
As vrea sa-mi dati niste sfaturi, unde sa ma duc, la orice psiholog? Sau la psihiatru? As vrea sa-mi dati un nume, cineva care are experienta cu subiectul asta, cineva sa-mi zica ce sa fac, sa pot sa traiesc o viata normala.
Mentionez ca, in viata mea nu am fost atrasa de baieti, nici o data! Mi-au placut fetele intotdeauna, dar nu prea imi place ideea sa ma culc cu vreuna avand corpul meu actual, adica nu mi-ar placea sa ma atinga in zonele pe care nu le vad ca ma apartin, as vrea mult sa fiu baiat, sa pot sa am o iubita, sa ma insor cu ea, si in pat sa fiu barbat si nu lesbiana..
Va multumesc!


Cristina Anghel 8:48am Feb 25
Probabil ca suferiti de o tulburare de identitate de gen (incongruenta de gen) . Puteti incerca o schimbare de sex, dar inainte de asta veti fi trimis la un psihoterapeut pentru a face pregatirile necesare. Eu personal nu cunosc specialisti in domeniu, puteti cauta pe siteul COPSI sau e posibil sa fiti trimis de medic catre cineva.

Lia Oltean 8:57am Feb 25
Subscriu recomandărilor colegei. Îmi imaginez ca trebuie sa Îți fie incredibil de greu sa fii în postura dată – abordează subiectul în terapie alături de cineva care sa empatizeze cu tine, sa te accepte și în care sa ai încredere sa o te destăinui, fără sa fii judecat.

Romulus Vatasescu 10:07am Feb 25
Este genul de situatie petru care e indicat sa mergeti la un psihoterapeut.
Toate cele bune!

Doina Zamfirescu 11:07am Feb 25
Pentru genul acesta de intrebare ar fi necesare si alte detalii legate de copilaria dvs. si experientele ulterioare. Puteti face acest lucru impreuna cu un terapeut. Cautati pe site-urile de specialitate. Subscriu la parerea colegei: inainte de a face un demers pentru o schimbare de sex este necesar un demers terapeutic pentru ca este posibil ca sa existe alte cauze care va fac sa simtiti astfel.

Roxana Maria 7:09pm Feb 25
Ca si colegele, recomand sa mergeti la un terapeut, insa de asemeni consider ca este indicat sa mergeti si la un psihiatru, oricum, in situatia in care se va pune problema de schimbare de sex, veti fi evaluata psihiatric, aceasta e procedura.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed