implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFiul meu este foarte pesimist. Este la munca in Germania si este foarte afectat de comportamentul sefilor. Are 25 de ani si cam asa a fost de mic, nu putea nimeni sa-i faca o observatie, ca deja dramatiza.

Terapeuti RO 9:57am Feb 17
Mesaj:
Buna ziua,am rugamintea sa-mi da-ti un sfat,cum as putea sa ma comport cu fiul meu,sau ce atitudine sa am fata de el,fiind o persoana extrem de pesimista,vede doar partea goala a paharului,el deja stie din inainte ca toate raspunsurile la problemele lui negative,acum el fiind la munca in Germania,unde se este f afectat de comportamentul sefilor,orice i-as sugera,el stie ca nu il ajut cu nimic,ca toata viata lui a pierdut…Are 25 de ani,si cam asa a fost de mic,nu putea numeni sa-i faca o observatie,ca deja dramatiza,dar acum ma simt depasita de situatue… va rog din suflet,dati-mi un sfat ,cum sa-l mai incurajez ,sa se apreciaza mai mult,sa nu-i mai fie teama sa-si spuna punctul de vedere….Va multumesc,o seara buna tuturor !!!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:05am Feb 17
din ce spuneti inteleg ca eforturile familiei au cam fost in zadar, drept urmare ideal ar fi sa incerce psihoterapie. Undeva in istoria lui ceva l-a facut sa pastreze aceasta atitudine asupra vietii. Exista multe motive teoretice insa efortul ar fi bine sa plece intai de la el. Succes!

Corina Clepcea 11:27am Feb 17
La aceasta varsta ar trebui ca fiul dvs sa fie o persoana libera, independenta, capabila sa ia propriile-i decizii. Familia, respectiv mama si tata, sa-mi fie cu iertare ca o spun, au de acum o influenta redusa asupra personalitatii tanarului adult (cea mai pregnanta influenta e bineinteles in copilarie). Ceea ce ar (ati) putea face este sa constientizeze situatia in care se afla si, daca considera, sa ceara ajutor de specialitate. Dar trebuie ca el sa-si manifeste dorinta, altfel e un (alt) posibil esec! Succes!

Doctorul Terapii Complementare 6:35pm Feb 17
Căutati un psihoterapeut care lucreaza cu hipnoza. Psiho-Hipnoterapia il va ajuta să vadă cauza despre care va spus dl Botezat Antonescu. Apoi să meargă la psihoterapeut. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile