consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fiul meu este foarte pesimist. Este la munca in Germania si este foarte afectat de comportamentul sefilor. Are 25 de ani si cam asa a fost de mic, nu putea nimeni sa-i faca o observatie, ca deja dramatiza.

Terapeuti RO 9:57am Feb 17
Mesaj:
Buna ziua,am rugamintea sa-mi da-ti un sfat,cum as putea sa ma comport cu fiul meu,sau ce atitudine sa am fata de el,fiind o persoana extrem de pesimista,vede doar partea goala a paharului,el deja stie din inainte ca toate raspunsurile la problemele lui negative,acum el fiind la munca in Germania,unde se este f afectat de comportamentul sefilor,orice i-as sugera,el stie ca nu il ajut cu nimic,ca toata viata lui a pierdut…Are 25 de ani,si cam asa a fost de mic,nu putea numeni sa-i faca o observatie,ca deja dramatiza,dar acum ma simt depasita de situatue… va rog din suflet,dati-mi un sfat ,cum sa-l mai incurajez ,sa se apreciaza mai mult,sa nu-i mai fie teama sa-si spuna punctul de vedere….Va multumesc,o seara buna tuturor !!!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:05am Feb 17
din ce spuneti inteleg ca eforturile familiei au cam fost in zadar, drept urmare ideal ar fi sa incerce psihoterapie. Undeva in istoria lui ceva l-a facut sa pastreze aceasta atitudine asupra vietii. Exista multe motive teoretice insa efortul ar fi bine sa plece intai de la el. Succes!

Corina Clepcea 11:27am Feb 17
La aceasta varsta ar trebui ca fiul dvs sa fie o persoana libera, independenta, capabila sa ia propriile-i decizii. Familia, respectiv mama si tata, sa-mi fie cu iertare ca o spun, au de acum o influenta redusa asupra personalitatii tanarului adult (cea mai pregnanta influenta e bineinteles in copilarie). Ceea ce ar (ati) putea face este sa constientizeze situatia in care se afla si, daca considera, sa ceara ajutor de specialitate. Dar trebuie ca el sa-si manifeste dorinta, altfel e un (alt) posibil esec! Succes!

Doctorul Terapii Complementare 6:35pm Feb 17
Căutati un psihoterapeut care lucreaza cu hipnoza. Psiho-Hipnoterapia il va ajuta să vadă cauza despre care va spus dl Botezat Antonescu. Apoi să meargă la psihoterapeut. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed