Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt eleva in clasa a XII-a. Vreau sa pot invata pentru bacalaureat si admiterea la medicina, dar mereu am avut parte de scandaluri, batai. Mama mea e bolnava psihic, fratele meu are handicap, bea si face scandal. Doar tata munceste mult si imi ofera tot ce am nevoie.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Sunt eleva in clasa a 12-a. Vreau sa reusesc sa ma debarasez de toate lucrurile pentru a putea invata pentru bacalaureat si admiterea la medicina. Sunt la cel mai bun liceu din oras. De cand eram mica si pana acum am avut parte de diverse scandaluri,batai,parintii mei divortand. Mama mea e bolnava psihic si nu i.a pasat niciodata de mine si fratele meu mult mai mare care sta impreuna cu toata familia noastra are handicap,bea si face scandaluri des. Mentionez ca locuim inca impreuna la un loc toti,cu tatal si mama mea,jignirile si scandalurile fiind la ordinea zilei si apartamentul urmand a fi vandut abia la vara,deci pana atunci tot impreuna vom sta toti.Tata munceste mult si imi ofera tot ce am nevoie,problema fiind mama si fratele meu.Traiesc intr.o tristete continua ca sa zic asa si inca tin la baiatul cu care am fost acum mult timp,dar cu care nu mai am legatura. Vreau doar sa ma pot concentra sa invat in aceasta perioada ca sa.mi pot face un viitor. Help me!!!

“Debarasarea” de care vorbesti, este o forma de disociere, daca nu urmezi o psihoterapie prin care sa iti vindeci ranile emotionale, astfel incat sa nu iti mai distraga atentia. Iti tin pumnii sa gasesti pe cineva potrivit. Cred ca iti vei atinge scopul pe care ti l-ai propus!
 1
Orienteaza-te spre o alta facultate in acest caz; spre binele tau.
Nu, nu te orienta spre alta facultate! Cu cat iti doresti mai mult sa intri, cu atat vei fi mai motivată sa înveți. Ai grija doar în ce oras vrei sa mergi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita