consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum imi pot trata constiinta si sufletul? Nu i-am spus tatalui meu ca are cancer, voind sa il protejez, dar i-am grabit moartea

Terapeuti RO 1:31pm Mar 8
Mesaj:
Ma numesc Claudia,iar una din marile mele apasari sufletesti este aceea ca nu mai am tata. Suntem 3 frati,foarte rai intre noi,mama este foarte rea nu are perspective de viata si nici sa ierte nu stie,iar acest lucru ma usuca sufleteste. Tatal meu a decedat in luna octombrie 2013,iar eu crezandu-ma importanta si desteapta(lucru care din ce in ce devine mai evident ca nu este asa),am crezut de cuviinta sa nu-i spun ca are cancer si cu de la mine putere nu am facut decat sa-i grabesc moartea. Fiind in varsta si avand si alte afectiuni radioterapia a fost cea mai nepotrivita. Nu am vrut sa stie,am vrut sa-l protejez am vrut sa aibe un psihic bun ca sa poata lupta altfel cu boala dar am gresit rau ascunzand adevarul. Eu i-am luat acest drept,eu am gandit in locul lui, eu i-am grabit moartea. Sunt asa incarcata,mi-as fi dorit o mama cu care sa pot vorbii despre orice,mama ma uraste pentru nimic si din pacate tot spun ca mai bine traia tatal meu drag. Sunt din pacate,la fel ca mama mea de rea. Cum imi pot trata constiinta si sufletul?

Andreea Petrea 1:50pm Mar 8
Iti recomand sa gasesti in cineva apropiat un suflet alaturi de care sa te deschizi si sa te intalnesti cu un psihoterapeut, pt inceput… a ierta si a te ierta, a trai doliul tatalui sunt momente foarte importante si aceastea au nevoie de timp.succes!

Iuli Baban 10:48pm Mar 8
din pacate intri in categoria care trebuie sa aiba incredere in doctorul timp pentru partea legata de tatal, cat despre cea cu mama ideal este sa spargi barierele si sa gasesti o cale reala de comunicare cu ea, sunt sanse mari ca si ea sa resimta aceeasi durere, frustrare dar sa nu stie cum sa o spuna, toti meritam o sansa, ofera-ti tie mai intai si apoi si ei, mult succes


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed