consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce relatii de cuplu merg mai bine? Cele in care partenerii sunt asemanatori (ca preocupari, stil de viata, hobby-uri, chiar cariera) sau cele in care partenerii sunt complementari ( vin din medii diferite, avand un singur punct comun, de exemplu temperamentul si atat)?

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Ce relatii de cuplu merg mai bine? Cele in care partenerii sunt asemanatori ( ca preocupari, stil de viata , hobby-uri, chiar cariera) sau cele in care partenerii sunt complementari( vin din medii diferite, avand un singur punct comun de exemplu temperamentul si atat)?

o casa se construieste din mai multe elemente care o tin ‘legata’ si o fac sa fie ceea ce este. Uneori elementele sunt complementare, alteori sunt asemanatoare, insa munca de a construi cu acele materiale ramane aceeasi. Poate vreti sa ne intrebati defapt altceva? Succes!
 3
Un studiu spune ca ce aduce 2 oameni impreuna intr-un cuplu, sunt asemanarile, insa ce ii face sa reziste sunt diferentele. Cand am facut eu facultatea, am facut lucrarea de licenta fix pe aceasta idee. Iar concluzia cercetarii a fost ca de fapt, ceea ce face un cuplu sa mearga este nivelul de empatie ridicat. Adica fericite sunt cuplurile in care partenerii sunt intelegatori unul cu celalalt, si respecta opiniile si diferentele. Indiferent cat de asemanatori sau diferiti sunt partenerii intre ei…
 12
cel mai bine se inteleg partenerii care au scopuri comune in viata, restul variabilelor nu-s atat de iomportante;) scopuri, principii, educatie asemanatoare , etc, cam astea-s cele mai hotaratoare
 1
Cele in care exista toleranta si respect.
 4
Unde exista iubire si dragoste, respect si valorile sunt in concordanta cu obiectivul comun.
 1
Definiti ce inseamna “merg mai bine”?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed